9 πράγματα που μπορείτε να φτιάξετε με τα κουπάτ για τα μπισκότα

Τα μεταλλικά σχέδια (κουπάτ) που χρησιμοποιείτε κάθε χρόνο για να φτιάξετε τα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους στη διακόσμηση του σπιτιού μέσα στις γιορτές. Βρήκαμε τις καλύτερες ιδέες και σας τις παρουσιάζουμε!

Φτιάξτε fudge: Τα fudge είναι γλυκίσματα που μοιάζουν με μαλακά ζουμερά σοκολατάκια ή κέικ και παγώνουν σε ό,τι σχήμα θέλετε, όση ώρα τα έχετε στο ψυγείο. Χρησιμοποιήστε τα κουπάτ από τα μπισκοτάκια σας για να φτιάξετε fudge σε χριστουγεννιάτικα σχήματα.

screenshot.64Χριστουγεννιάτικα κεριά: Βάλτε υγρό κερί μέσα στα μεταλλικά σχέδια που έχετε και αφήστε τα να κρυώσουν. Έτσι, θα έχετε φτιάξει πανεύκολα χριστουγεννιάτικα κεράκια για να στολίσετε το σπίτι σας ή για να δωρίσετε στους αγαπημένους σας.

Στολίστε το σπίτι σας: Κρεμάστε σε σχοινί μερικά μεταλλικά σχέδια που έχετε για τα κουλουράκια σας. Όσο πιο παλιά είναι, τόσο πιο ρουστίκ θα δείχνει η διακόσμησή σας.

screenshot.65Φτιάξτε στολίδια: Χρησιμοποιήστε τα κουπάτ για να κόψετε υφάσματα. Πάρτε δύο ίδια κομμένα σχέδια από ύφασμα, βάλτε στη μέση βαμβάκι και ράψτε τις άκρες τους. Ράψτε σχοινάκι στην κορυφή και στολίστε με αυτά τα στολίδια το δέντρο και το σπίτι σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com