Αρχική Deco 9 Προτάσεις διακόσμησης παιδικού δωματίου, για δυο!

9 Προτάσεις διακόσμησης παιδικού δωματίου, για δυο!

1

Αφήνουν τη βρεφική κούνια και μετακομίζουν σε μεγάλο κρεββάτι; Κοιμούνται με ανοικτό φως ή θέλουν σκοτάδι; Ποιο είναι το αγαπημένο χρώμα των παιδιών; Τι ηλικία έχουν; Πόσα χρόνια έχουν διαφορά μεταξύ τους;

Πολλές ερωτήσεις και πολλές απαντήσεις! Αν ήρθε η ώρα να ψάξετε για παιδικά έπιπλα, αφιερώστε χρόνο για να απαντήσετε σε κάποιες ερωτήσεις. Αναζητήστε έπιπλα που να εξυπηρετούν τις ανάγκες των παιδιών σας και τις δραστηριότητές τους.

Όμορφα παιδικά δωμάτια σε πολλούς διακοσμητικούς συνδυασμούς με χρώματα που ταιριάζουν στην ηλικία και τα γούστα των παιδιών και μπορείτε πολύ εύκολα να τα συνδυάσετε με όλα τα χρώματα.

Εκμεταλλευτείτε κάθε ελεύθερο χώρο προσθέτοντας μικροέπιπλα, δίπλα σε κάθε κρεββάτι.

Πιθανό να δυσκολευτείτε εάν τα παιδιά είναι διαφορετικού φύλου  και σίγουρα τα πράγματα είναι πιο απλά όταν έχουμε δυο αδέλφια του ιδίου φύλου. Εάν κάτι σχεδιαστεί σωστά και συνδυαστεί στην σωστή ποσότητα και ποιότητα το αποτέλεσμα είναι πάντα ωραίο.

Αν σκέφτεστε να επενδύσετε χρήματα στη διαμόρφωση ενός παιδικού δωματίου ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις μας, φροντίζοντας να υπάρχει πάντα χώρος για παιχνίδι!

2 3 4 5 6 7 8 9


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.