Αρχική InfoMommy Συμβουλές 9 χρήσεις για τα χάρτινα ποτήρια του καφέ που δεν φαντάζεστε!

9 χρήσεις για τα χάρτινα ποτήρια του καφέ που δεν φαντάζεστε!

Στην Αμερική μόνο χρησιμοποιούνται καθημερινά πάνω από 400 εκατομμύρια χάρτινα ποτήρια καφέ. Στην Ελλάδα συμβαίνει κάτι αντίστοιχο σε μικρότερη κλίμακα. Δείτε λοιπόν, τι να κάνετε με όλα αυτά τα χάρτινα ποτηράκια από τον καφέ που πίνετε καθημερινά.

Ποτηράκια για πάρτι: Σε αυτό το project θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε καινούργια χάρτινα ποτηράκια γιατί τα ήδη χρησιμοποιημένα δεν γίνεται να πλυθούν γιατί θα χαλάσουν. Βάψτε τα ποτηράκια με ακρυλική μπογιά για να τους δώσετε μια πιο παιχνιδιάρικη όψη και να μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε στο πάρτι του παιδιού σας. Με αυτόν τον τρόπο θα γλιτώσετε χρήματα, αγοράζοντας απλά μονόχρωμα ποτήρια (που είναι πιο φθηνά από τα πολύχρωμα) και βάφοντάς τα στη συνέχεια με τις μπογιές του παιδιού σας.

χάρτινα ποτήρια

Για να πετύχετε το βάψιμο των ποτηριών θα χρειαστείτε ακρυλική μπογιά και νερό. Βάλτε σε ένα μπολάκι 1/2 κ.γ. μπογιά και διαλύστε με νερό. Πάρτε ένα φλατ πινέλο και τραβήξτε λωρίδες με όποιο τρόπο σας αρέσει πάνω στο ποτηράκι σας. Προσέξτε μόνο να μην βάλετε τη μπογιά κοντά στο στόμιο του ποτηριού γιατί οι καλεσμένοι σας θα λερωθούν.

Συσκευασία δώρου: Κατά καιρούς έχουμε δείξει διάφορους τρόπους για να τυλίγετε με εναλλακτικούς τρόπους τα δώρα σας. Ε, αυτός λοιπόν, είναι ο αγαπημένος μας! Κόψτε ένα ποτηράκι από το στόμιο μέχρι 3 εκατοστά βάθος και ανά 4 περίπου εκατοστά περιμετρικά.

κατασκευή με χάρτινο ποτήρι

Βάλτε τρουκς με το ειδικό εργαλείο (θα βρείτε το εργαλείο και τα τρουκς σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας) πάνω στο ποτήρι. Κολλήστε πολύχρωμη αυτοκόλλητη ταινία στο στόμιο για πιο όμορφο αποτέλεσμα και περάστε μια κορδελίτσα ή ένα σχοινί μέσα από τις τρύπες για να κλείσει η συσκευασία σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter