Αρχική InfoBaby Τοκετός 9χρονη από το Σικάγο βοήθησε ολομόναχη τη μητέρα της να γεννήσει!

9χρονη από το Σικάγο βοήθησε ολομόναχη τη μητέρα της να γεννήσει!

newborn-baby-holding-handΈνα 9χρονο κορίτσι από το Σικάγο όχι μόνο βοήθησε στη γέννηση της μικρής της αδερφής, αλλά συνέβαλε στο να αποφευχθούν τα χειρότερα, ξετυλίγοντας τον ομφάλιο λώρο από το λαιμό του νεογέννητου.

Η πανέξυπνη Alyssa Meza αποκάλυψε ότι παλαιότερα είχε παρακολουθήσει μια ιατρική τηλεοπτική εκπομπή, όπου ένα μωρό γεννήθηκε σε παρόμοιες καταστάσεις, επομένως ήξερε ακριβώς τί έπρεπε να κάνει.

Οι ενέργειες της μικρής Alyssa έσωσαν αναμφισβήτητα τη ζωή της νεογέννητης Aaliyah, ενώ η μητέρα της δεν μπορεί να είναι περισσότερο υπερήφανη για εκείνη.

Το γενναίο κοριτσάκι που ήταν μόνο του με τη μητέρα του στο σπίτι όταν έσπασαν πρόωρα τα νερά αναφέρει: “Είπε ότι αισθάνθηκε το μωρό να έρχεται και την συμβούλεψα να σπρώξει με δύναμη, ενώ εγώ θα φρόντιζα να πιάσω το νεογέννητο. Έτσι κι έγινε. Το πήρα αμέσως αγκαλιά και το τύλιξα με μία πετσέτα για να ζεσταθεί”.

Αμέσως μετά η μικρή έτρεξε να ειδοποιήσει έναν γείτονα επειδή το μωρό ήταν μελανιασμένο, εξαιτίας της επιπλοκής με τον ομφάλιο λώρο. Εκείνος κάλεσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τη μητέρα και το νεογέννητο στο νοσοκομείο. Οι δυο τους πήραν εξιτήριο την Πρωτοχρονιά και χαίρουν άκρας υγείας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.