Διάσημοι γονείς με δίδυμα!

Διάσημοι γονείς με δίδυμα!

Πολλά ζευγάρια της showbiz, είχαν την ευτυχία να αποκτήσουν με μία γέννα, δύο παιδάκια!

Μπορεί έτσι να πέρασαν μεν πολλές άγρυπνες νύχτες, όμως η διπλή χαρά που νιώθουν καθημερινά, είναι ανεκτίμητη!

Ελένη Πετρουλάκη & Ιλια Ιβιτς: Το αθλητικότατο ζευγάρι έχει αποκτήσει 4 παιδάκια- όλα κορίτσια. Τα 2, η Μίλα και η Δωροθέα, σήμερα 4 ετών, είναι τα δίδυμα της οικογένειας! Η γοητευτική γυμνάστρια, είχε επανειλημμένως προσπαθήσει να μείνει έγκυος με εξωσωματική. Τελικά, το κατάφερε φυσιολογικά.


Julia Roberts & Danny Moder: ‘Ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, τον Φινέα Ουόλτερ και την Χέιζελ Πατρίτσια είναι τα δίδυμα της Pretty Woman! Γεννήθηκαν πρόωρα πριν από 7 χρόνια, μετά από πολλές προσπάθειες του ζεύγους με εξωσωματική γονιμοποίηση. Το τρίτο τους παιδάκι το απέκτησαν πολύ πιο εύκολα, τρία χρόνια αργότερα.


Angelina Jolie & Brand Bitt: Τον Ιούλιο του 2008, το διάσημο ζευγάρι απέκτησε τα δίδυμα βιολογικά παιδιά του! Κι έτσι η πολυσυζητημένη οικογένεια αποτελείται πλέον από 6 παιδιά – τα 3 υιοθετημένα.


Sarah Jessica Parker & Matthew Broderick: Η πολυαγαπημένη Carrie του Sex and the City, έχει δίδυμα κοριτσάκια που απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας. Η Marion Loretta και η Tabitha Hodge, 2 ετών, λατρεύουν να ψαχουλεύουν την τεραστίων διαστάσεων ντουλάπα της μαμάς τους! Έχουν το δίκιο τους!