Αρχική InfoMommy Συμβουλές Aπολέπιση με ζάχαρη και ελαιόλαδο

Aπολέπιση με ζάχαρη και ελαιόλαδο


Γιορτές πλησιάζουν και επιβάλλεται μια πιο ουσιαστική φροντίδα της επιδερμίδας μας. Με εύκολα και οικονομικά μέσα, χαρίστε στον εαυτό σας και το σώμα σας την πιο βαθιά περιποίηση και ανανέωση.

Ξεκινάμε λοιπόν με ένα χλιαρό ντουζ. Έχετε κοντά σας ένα μπολάκι με ζάχαρη και ένα με ελαιόλαδο. Περιχύστε το σφουγγάρι σας και τρίψτε την επιδερμίδα σας, κάνοντας ένα καλό μασάζ.  Εκτός από τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου και της ενυδάτωσης, οι κόκκοι της λευκής ζάχαρης θα απομακρύνουν όλα τα νεκρά κύτταρα από το σώμα σας και θα το βοηθήσουν να απορροφήσει καλύτερα την ενυδατική κρέμα που θααπλώσετε αργότερα.

Στη συνέχεια, ξεπλυθείτε και απλώστε την ενυδατική σας κρέμα, αφού το σώμα σας είναι καθαρό και οι πόροι της επιδερμίδας σας ανοιχτοί, επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή για ενυδάτωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.