Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Aπονομή βραβείων του διαγωνισμού ταινιών μικρού μήκους «Ένας πλανήτης… μια ευκαιρία»

Aπονομή βραβείων του διαγωνισμού ταινιών μικρού μήκους «Ένας πλανήτης… μια ευκαιρία»


Η απονομή των βραβείων του πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού ταινιών μικρού μήκους «Ένας πλανήτης… μια ευκαιρία», που διοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, στο πλαίσιο του Εθνικού Δικτύου Αγωγής Τηλεόρασης, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 6/5/2012, στο Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Στο διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές δημοτικών σχολείων (Δ΄, Ε΄, Στ΄ τάξεων) , Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας, δημόσιων και ιδιωτικών, αλλά και ελληνόφωνων σχολικών μονάδων της Ομογένειας. Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του Εθνικού Δικτύου Αγωγής Τηλεόρασης που εδώ και πέντε χρόνια υλοποιεί η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών. Συνδιοργανωτές του προγράμματος είναι η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, η Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας.
Την εκδήλωση χαιρέτισε η Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και θρησκευμάτων, Φρόσω Κιάου, η οποία και απένειμε τα βραβεία στους διακριθέντες μαθητές.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.