Αρχική Deco Αέρας ανανέωσης στο μπάνιο με πετσέτες σε πρωτότυπα σχέδια και προσιτές τιμές!

Αέρας ανανέωσης στο μπάνιο με πετσέτες σε πρωτότυπα σχέδια και προσιτές τιμές!

Το μπάνιο -χώρος κατεξοχήν προσωπικής υγιεινής- θέλουμε πάντα να αποπνέει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Από την κουρτίνα της μπανιέρας μέχρι το πατάκι του μπάνιου, θέλουμε τα πάντα να ξεχωρίζουν για τα ευφάνταστα και τα πρωτότυπα σχέδια τους!

Πώς θα μπορούσαμε λοιπόν μέσα σε όλα αυτά να ξεχάσουμε τις πετσέτες, οι οποίες από τη μια πρέπει να ανταποκρίνονται στο γούστο μας κι από την άλλη, τα υφάσματά τους να πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα ευχάριστο και χαλαρωτικό ντους μετά από μια κουραστική μέρα;

Συλλογή Lush

Συλλογή Lush

Η Nef-Nef Homeware, αμιγώς ελληνική εταιρία που κατέχει ηγετικό ρόλο στο χώρο των λευκών ειδών με επώνυμα προϊόντα άριστης σχέσης τιμής και ποιότητας, είναι αυτή που ξεχωρίζουμε για την επιλογή των κατάλληλων ειδών που θα πλαισιώσουν το νοικοκυριό και κατ επέκταση το μπάνιο μας. Το infowoman.gr σας δίνει μια μικρή γεύση από τη νέα συλλογή πετσετών μπάνιου για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2016. Δεν θα ξέρετε ποιες να πρωτοδιαλέξετε!

Συλλογή Animal 1 & 2

Συλλογή Animal 1 & 2

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.