Αέρας ανανέωσης στο παιδικό δωμάτιο με τα πιο μοντέρνα έπιπλα της αγοράς

epipla3Το καλοκαίρι έφτασε σχεδόν στο τέλος του και βρισκόμαστε πλέον στα πρόθυρα της νέας σχολικής χρονιάς. Υπάρχει καλύτερη περίοδος για αλλαγές που θα σηματοδοτήσουν ένα νέο και ευχάριστο ξεκίνημα στην καθημερινότητα των μικρών παιδιών;

Τα έπιπλα Σαργκάνη υπόσχονται να μας βοηθήσουν να διαμορφώσουμε το παιδικό δωμάτιο, ώστε να είναι όμορφο, φιλικό και χρηστικό! Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ευρεία ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά παιδικά γούστα!

epipla4Παστέλ χρώματα και ρομαντικές λεπτομέρειες για χαριτωμένα κοριτσάκια και έπιπλα εμπνευσμένα από ιππότες και πειρατές για τους τολμηρούς φίλους μας! Όμορφες ιδέες διακόσμησης, καλαίσθητες, με φωτεινά χρώματα, έτσι όπως ταιριάζει στο δωμάτιο των παιδιών!

epipla2Τα έπιπλα Σαργκάνη ξεχωρίζουν στην ελληνική αγορά επίπλου τόσο για την υψηλή αισθητική όσο και την ασύγκριτη ποιότητά τους, καθώς είναι κατασκευασμένα με οικολογικά υλικά χωρίς χρήση τοξικών. Μπορείτε να τα παραγγείλετε στις διαστάσεις που επιθυμείτε, ώστε να ταιριάζουν στο χώρο σας και σε ποικιλία χρωμάτων.

epipla

Έπιπλα Σαργκάνη

Λεωφόρος Φυλής 80, Καματερό

Τηλ: 210 2384983

www.sargani.gr