Αρχική Νέα Αεροδιακομιδές δύο παιδιών στην Αθήνα

Αεροδιακομιδές δύο παιδιών στην Αθήνα

c130Η Πολεμική Αεροπορία και η Αεροπορία Στρατού εκλήθησαν το πρωί σήμερα να μεταφέρουν από τη Ζάκυνθο και τη Σύρο στην Αθήνα δύο παιδιά, τα οποία έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδικότερα, τετράχρονο αγοράκι που ήταν διασωληνωμένο σε κώμα, έπειτα από εισρόφηση αντικειμένου, μεταφέρθηκε από τη Ζάκυνθο στην Ελευσίνα με C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας στις 04.22 τα ξημερώματα και στη συνέχεια το παιδί διακομίστηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στις 05.30 το πρωί προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας και ελικόπτερο Σινούκ της Αεροπορίας Στρατού, το οποίο μετέφερε από τη Σύρο ένα αγοράκι 16 μηνών που ήταν διασωληνωμένο και είχε σπασμούς.Το βρέφος διακομίστηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.