Αρχική InfoDad Αερογέφυρα ζωής από την Πολεμική Αεροπορία για 2 παιδάκια με προβλήματα υγείας

Αερογέφυρα ζωής από την Πολεμική Αεροπορία για 2 παιδάκια με προβλήματα υγείας

aerodiakomidi_c-130Τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας ζήτησε το ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθούν στην Αθήνα δύο παιδιά από νησιά που είχαν ανάγκη νοσοκομειακής περίθαλψης.

Στην πρώτη περίπτωση επρόκειτο για αγοράκι μόλις 12 ημερών που είχε γεννηθεί πρόωρα και παρουσίασε αιμορραγική κένωση. Το μωρό μεταφέρθηκε από την Κέρκυρα στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα, με αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας, στη 1:40 π.μ..

Στις 8:27 χθες το βράδυ προσγειώθηκε στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα αεροσκάφος C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας μεταφέροντας από τη Ρόδο ένα κοριτσάκι εννέα ετών με νεφρική ανεπάρκεια. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.