Αρχική Αληθινές Ιστορίες Αφεντικό απέλυσε γυναίκα που ήθελε να βρεθεί στο πλευρό του παιδιού της στην εντατική

Αφεντικό απέλυσε γυναίκα που ήθελε να βρεθεί στο πλευρό του παιδιού της στην εντατική

Μια μαμά από το Michigan της Αμερικής παραλίγο να χάσει τη δουλειά της, όταν είπε στο αφεντικό της ότι δεν θα καταφέρει να πάει επειδή ήταν στο νοσοκομείο, στο πλευρό του γιου της που βρισκόταν στην εντατική, σε σύστημα υποστήριξης ζωής.

Όταν η Crystal Reynolds Fisher πήγε τον 18χρονο γιο της Jason στο νοσοκομείο, με 40 πυρετό, η δουλειά προφανώς δεν μπορούσε να είναι προτεραιότητά της.

Ενώ η ίδια βρισκόταν σε κατάσταση πανικού για την όλο και επιδεινούμενη κατάσταση του γιου της, η κόρη της κάλεσε το αφεντικό της μαμάς της, στο PS Food Mart, για να εξηγήσει την κατάσταση. Αλλά αντί να εισπράξει κατανόηση, η Fisher άκουσε το αφεντικό της να λέει στην κόρη της: «Δεν δουλεύουμε έτσι εδώ. Η μητέρα σου πρέπει να είναι αυτή που θα με καλέσει».

Η κατάσταση κλιμακώθηκε περισσότερο, όταν η Fisher αργότερα κάλεσε το αφεντικό για να ζητήσει να λείψει για περισσότερο διάστημα, καθώς ο γιος της έπρεπε να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο, για να μπει σε ειδική αγωγή προκειμένου να αντιμετωπίσει μία πολύ σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που είχε υποστεί.

Ανταλλάσοντας μηνύματα ενημέρωσε το αφεντικό της (γένους θηλυκού, μάλιστα), ότι ο μικρός ήταν ακόμα στο μηχάνημα υποστήριξης και ότι θα ενημέρωνε εκ νέου για το πότε θα ήταν σε θέση να επιστρέψει στη δουλειά.

Η απάντηση της αφεντικίνας; «Δεν δουλεύουμε έτσι εδώ, οπότε θα δεχτώ απλά ότι παραιτείσαι».

Σοκαρισμένη και μπερδεμένη από την απάντηση αυτή, η Fisher ρώτησε αν την απέλυαν –και στο σημείο αυτό η αφεντικίνα της απαντά «Αν δεν μπορείς να έρθεις στη δουλειά, τότε παραιτείσαι» και ότι όλη αυτή η κατάσταση είναι «υπερβολικά δραματοποιημένη», καθώς και ότι μπορούσε να επικοινωνήσει με την διοίκηση αν είχε κάποιο θέμα.

Δείτε τι συνέβη μετά στο Infokids.com.cy.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter