Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Αφιέρωμα στην παγκόσμια ημέρα ποίησης στα καταστήματα Public

Αφιέρωμα στην παγκόσμια ημέρα ποίησης στα καταστήματα Public

photoΜε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης που τιμάται κάθε χρόνο στις 21 Μαρτίου, τα καταστήματα Public διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένες στην θεματική της ποίησης. Εάν σας αρέσει η ποίηση τότε δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά μια βραδιά αφιερωμένη στους ποιητές.

19.30, Public Σύνταγμα

Ο Καβάφης και εμείς
Με αφορμή το έτος Καβάφη τα Public σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση-αφιέρωμα στον μεγάλο ποιητή. Σύντομη εισήγηση από τον Αντώνη Φωστιέρη.Αναγνώσεις ποιημάτων του Καβάφη από λογοτέχνες-μέλη της Εταιρείας Συγγραφέων και όχι μόνο.

Αποσπάσματα από την ταινία «Όταν ο Καβάφης συνάντησε τον Πεσσόα, του Στέλιου Χαραλαμπόπουλου», ο οποίος και θα μιλήσει για τη σκηνοθετική του προσέγγιση.

Σε συνεργασία με την Εταιρεία Συγγραφέων.

19.00, Public Καλαμάτα

Η ποίηση ως αντίδοτο στην κρίση
Ποιητές και ποιήτριες της Καλαμάτας απαγγέλουν ποιήματα με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ποίησης. Στην εκδήλωση συμμετέχουν Γιώτα Αργυροπούλου, Ελένη Κοφτερού, Μπάμπης Χαραλαμπόπουλος, Νίκος Σαββάκης, Θόδωρος Σταυριανόπουλος, Αριστοτέλης Πετρουλέας, Βασίλης Φλώρος, Μαρία Τσαγκαράκη και Δημήτρης Χιλλ.

Συντονίζει ο Θανάσης Παντές.

19.00, Public Τσιμισκή

Αφιέρωμα στην παγκόσμια ημέρα ποίησης, Ποιητές της Θεσσαλονίκης

Ποιητές και ποιήτριες της Θεσσαλονίκης απαγγέλουν ποιήματα με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ποίησης. Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι  Ευτυχία-Αλεξάνδρα Λουκίδου,  Μαρία Κουγιουμτζή, Χλόη Κουτσουμπέλη, Μαρία Καρδάτου,  Άνυ Κουτροκόη, Στέλλα Γεωργιάδου, Πρόδρομος Μάρκογλου, Τόλης Νικηφόρου, Κούλα Αδαλόγλου, Αρετή Γκανίδου, Κατερίνα Καριζώνη και Λένα Λόππα, η οποία συντονίζει το πάνελ.

Τις αναγνώσεις συνοδεύει μουσικά με την κιθάρα του ο μουσικός Θεόφιλος Μπίκος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.