Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Αφρόλουτρα Dove. Κορυφαία φροντίδα για την επιδερμίδα

Αφρόλουτρα Dove. Κορυφαία φροντίδα για την επιδερμίδα

PS-Skin-Dove-Almond Cream-FL-500ml-8775694
Το Dove, πιστό, εδώ και χρόνια, στην υπόσχεσή του να κάνει τις γυναίκες να νιώθουν όμορφες κάθε μέρα, έρχεται, σήμερα, να υπενθυμίσει το βασικό λόγο που το κάνει να ξεχωρίζει και που το έχει φέρει στην κορυφή των προτιμήσεων των γυναικών σε όλο τον κόσμο: Είναι η προϊοντική του ανωτερότητα, η οποία είναι το κοινό στοιχείο όλων των προϊόντων Dove και η ειδοποιός διαφορά του από τα κοινά προϊόντα περιποίησης σώματος και μαλλιών.

PS-Skin-Dove-Coconut Milk-FL-500ml-8775736

Τα αφρόλουτρα Dove, βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των γυναικών σε όλο τον κόσμο, καθώς  είναι διαφορετικά από τα κοινά προϊόντα περιποίησης σώματος. Η  προϊοντική ανωτερότητα των αφρόλουτρων, καθώς και όλων των προϊόντων Dove, τεκμηριώνεται από πολλαπλές συνεχείς επιστημονικές μελέτες και αξιολογήσεις, στο πλαίσιο της διαρκούς έρευνας για την εξέλιξη των προϊόντων Dove, που έχει σαν αποτέλεσμα τη μοναδική  σύνθεσή τους και την κορυφαία φροντίδα που προσφέρουν στην επιδερμίδα.

PS-SKIN-DOVE-Fresh Touch-FL-500ml-8913273
Τα κοινά αφρόλουτρα φθείρουν την επιδερμίδα. Το Dove είναι διαφορετικό.
Εργαστηριακές μελέτες έχουν δείξει ότι τα απλά αφρόλουτρα μπορεί να προκαλέσουν φθορά στα εξωτερικά στρώματα της επιδερμίδας, αφαιρώντας ενυδατικά συστατικά & λιπίδια και αλλοιώνοντας τις πρωτεΐνες της επιδερμίδας.  Σαν αποτέλεσμα η ικανότητα της επιδερμίδας να διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας της υποβαθμίζεται και η επιδερμίδα έχει μεγαλύτερη τάση να εμφανίζει συμπτώματα ξηρότητας όπως φαγούρα και απώλεια λάμψης.

PS-SKIN-DOVE-GoFreshRevive-FL-500ml-FL8893365-C1
Τα αφρόλουτρα Dove με την προηγμένη τεχνολογία Nutrium MoistureTM, φροντίζουν για τη μακροχρόνια ομορφιά της επιδερμίδας, όπως κανένα άλλο αφροντούς. Τα αφρόλουτρα Dove συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα του πιο ήπιου καθαρισμού, μαζί με μια μοναδική σύνθεση ενυδάτωσης που φροντίζει και περιποιείται σε βάθος την επιδερμίδα. Τα αφρόλουτρα Dove βοηθούν στην προστασία της ισορροπίας της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα, θρέφουν την επιδερμίδα με λιπίδια και ενυδατικά συστατικά που χάνονται κατά τη διάρκεια του ντους. Ο μοναδικός συνδυασμός ενυδατικών και θρεπτικών συστατικών στη σύνθεση Dove, απορροφάται από την επιδερμίδα, συμβάλλοντας στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της, βοηθώντας τη να παραμείνει απαλή και λαμπερή και φυσικά όμορφη!

PS-Skin-Dove-Shea Butter-FL-500ml-8775723
Η τεχνολογία Nutrium MoistureTM που χρησιμοποιείται στα αφρόλουτρα Dove είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθά την επιδερμίδα να δείχνει πιο υγιής:

  • Πιο απαλή και λεία επιδερμίδα συνολικά
  • Σημαντική μείωση της ξηρότητας που παρατηρείται μετά τον καθαρισμό
  • Διατήρηση της ομορφιάς της επιδερμίδας
  • Πιο ομοιόμορφο τόνο δέρματος

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.