Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Αγαπημένα έπιπλα Neoset σε τιμές… έκπληξη, από 2 έως 10 Μαΐου

Αγαπημένα έπιπλα Neoset σε τιμές… έκπληξη, από 2 έως 10 Μαΐου

EΝΤΥΠΟ A side

Η neoset, από τις 2 έως τις 10 Μαΐου, πραγματοποιεί ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση στις ήδη προσιτές τιμές, στα αγαπημένα έπιπλα μας και μας προκαλεί για ανανέωση.

Επωφεληθείτε από τις εκπληκτικές τιμές σε έπιπλα και προϊόντα από όλες τις κατηγορίες και ανανεώστε με στιλ την κάθε γωνιά του σπιτιού σας.

Η πλούσια γκάμα που προσφέρει σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε, μέσα από πολλές χρωματικές επιλογές, αναπαυτικούς καναπέδες και πολυθρόνες, ευέλικτες συνθέσεις τοίχου, κρεβάτια σε μοντέρνα γραμμή, κομψές καρέκλες τραπεζαρίας και γραφείου και παιδικά έπιπλα .

ΕΝΤΥΠΟ B Side

Παράλληλα, οι έμπειροι διακοσμητές θα σας βοηθήσουν να αποτυπώσετε την προσωπικότητά σας στο χώρο σας.

Επισκεφτείτε λοιπόν ένα από τα 28 καταστήματα του πανελλαδικού δικτύου neoset, ανανεώστε το χώρο σας με προτάσεις neoset και κερδίστε ποιότητα και design σε τιμές-έκπληξη!

NEO SITE: www.neoset.net.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.