Αγαπημένες παιδικές ταινίες τον Αύγουστο στα Disney κανάλια

Για το μήνα Αύγουστο, λοιπόν, τα κανάλια της Disney φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών με μοναδικές σειρές και ταινίες.
ΧΑΝΚ ΖΙΠΖΕΡ
Πρεμιέρα Δεύτερης Σεζόν
Καθημερινές μέχρι Τετάρτη 17 Αυγούστου στις 17:15

Ο Χανκ Ζίπζερ δυσκολεύεται με το σχολείο εξαιτίας της δυσλεξίας του, αλλά αυτό δε σταματάει τον ίδιο και τους φίλους του από το να ξεκινήσουν διάφορες περιπέτειες!

Ελάτε στην παρέα του Χανκ Ζίπζερ και των φίλων του για περισσότερες περιπέτειες καθώς η δεύτερη σεζόν ξεκινάει στο Disney Channel με επεισόδια τις καθημερινές από 1η έως 17 Αυγούστου στις 17:15!

Μην χάσετε τη δεύτερη σεζόν του Χανκ Ζίπζερ με νέα επεισόδια τις καθημερινές από 1η έως 17 Αυγούστου στις 17:15!
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΗ!
Πρεμιέρα επεισοδίων
Κάθε Πέμπτη όλο τον Αύγουστο στις 19:25

Οι Πέμπτες είναι μεγάλες μέρες στο Disney Channel τον Αύγουστο καθώς συνεχίζουμε με ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα γεμάτο πρεμιέρες από τις 19:25 έως τις 21:05.

Αυτόν τον μήνα οι γιορτές διασκέδασης περιλαμβάνουν επεισόδια σειρών όπως Ο Άλεξ και η Παρέα του, Ένα Κορίτσι Γνωρίζει τον Κόσμο, Λιβ και Μάντι και Η Μπίννι και το Φάντασμα, καθώς και έναρξη της σειράς Μαγειρέματα.

Το επεισόδιο του Ένα Κορίτσι Γνωρίζει τον Κόσμο την Πέμπτη 25 Αυγούστου στις 19:50 είναι το τρίτο μέρος της τριλογίας ιστοριών με τίτλο Ένα Κορίτσι Γνωρίζει το Τέξας. Η Μάγια, η Ράιλι και ο Λούκας ταξιδεύουν στην πόλη του Λούκας στο Τέξας, όπου έχει μπει σε διαγωνισμό ταυρομαχίας στο ροντέο. Εκεί ανακαλύπτουν τα αληθινά αισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλον και επιστρέφουν σπίτι για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες.

Μην χάσετε παλιά αγαπημένα αλλά και νέα επεισόδια τις Πέμπτες του Αυγούστου από τις 19:25 στο Disney Channel.

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Ειδική Προβολή
Τρίτη 9 Αυγούστου στις 10:10

Μια μέρα αφιερωμένη στη γυναίκα με συνεχόμενα επεισόδια από πολλές αγαπημένες σειρές καθώς και προβολή της φοβερής ταινίας Δύναμη Ψυχής στις 12:35!

Η Δύναμη Ψυχής (Τρίτη 9 Αυγούστου στις 12:35) είναι ένα εκπληκτικό δράμα που διηγείται την αληθινή ιστορία μιας πολλά υποσχόμενης αθλήτριας, της οποίας τα όνειρα γίνονται κομμάτια από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, αλλά πάλεψε να επιστρέψει στον αθλητισμό μέσω του χορού χιπ-χοπ.

Μη χάσετε το ειδικό πρόγραμμα αφιερωμένο στις γυναίκες την Τρίτη 9 Αυγούστου από τις 10:10.

Οι Φανταστικές Ιστορίες της Ladybug και του Cat Noir
Πρεμιέρα επεισοδίων
Καθημερινές από τις 15 έως τις 22 Αυγούστου στις 18:35!

Όταν το κακό απειλεί την πόλη τους, δύο έφηβοι, η Μαρινέτ και ο Άντριεν μεταμορφώνονται στους υπερήρωες Ladybug και Cat Noir! Προλάβετε τα νέα επεισόδια Οι Φανταστικές Ιστορίες της Ladybug και του Cat Noir τις καθημερινές από 15-22 Αυγούστου στις 18:35!

Στο επεισόδιο Ο Παίχτης (Πέμπτη 16 Αυγούστου στις 18:35) όταν αποκλείστηκε από το διαγωνισμό ηλεκτρονικών παιχνιδιών εξαιτίας της Μαρινέτ, ο Μαξ μεταμορφώνεται. Τώρα Ο Παίχτης, χειρίζεται ένα ρομπότ που προκαλεί χάος. Αν η Ladybug και ο Cat Noir δεν μπορούν να τον σταματήσουν, τότε όλα τελείωσαν!

Πρεμιέρα επεισοδίων Οι Φανταστικές Ιστορίες της Ladybug και του Cat Noir θα προβάλλονται καθημερινά από 15-22 Αυγούστου στις 18:35 στο Disney Channel!
100th DISNEY CHANNEL ORIGINAL MOVIE!
Ειδική Προβολή
Καθημερινές του Αυγούστου στις 19:25

Την περίοδο πριν την πρεμιέρα της 100ης Ταινίας Disney Channel, το Disney Channel προβάλλει όλες τις προηγούμενες 99 ταινίες του, κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Η 100η ταινία είναι η νέα εκδοχή της ταινίας Oι Περιπέτειες μια Μπέιμπισίτερ , που περιλαμβάνει τη σταρ της Disney Sabrina Carpenter (Ένα Κορίτσι Γνωρίζει τον Κόσμο) και τη Sofia Carson (Όστιν & Άλι, Η Επόμενη Γενιά).

Οι προηγούμενες ταινίες αποτελούν γιορτές διασκέδασης, συμπεριλαμβανομένων υπέροχων ταινιών όπως Ψηφιακή Τελειότητα (Σάββατο 6 Αυγούστου στις 19:25) και Ράδιο Επαναστάτρια (Σάββατο 13 Αυγούστου στις 12:40), καθώς και 16 Ευχές (Κυριακή 28 Αυγούστου στις 19:25).

Μη χάσετε τις αγαπημένες σας Ταινίες στο Disney Channel που προβάλλονται κάθε Σάββατο και Κυριακή όλο τον Αύγουστο!

Η ΜΙΚΡΗ ΓΙΑΤΡΟΣ
Πρεμιέρα επεισοδίων
Σάββατα του Αυγούστου στις 10:10

Η Μικρή Γιατρός επέστρεψε και η επέμβαση της είναι ανοιχτή. Αυτό το ξεχωριστό κοριτσάκι θεραπεύει παιχνίδια και κατοικίδια, φροντίζει τους ασθένειες της και δίνει συμβουλές σε νέα επεισόδια στο «Η Μικρή Γιατρός» τα Σάββατα του Αυγούστου στις 10:10.

Στο πρώτο από τα νέα επεισόδια, To Nτέρμπι του Σερ Κέρμπι/Πούπουλα Παντού, (Σάββατα 13 Αυγούστου στις 10:10) ο τροχός του Μπόνι Μπλους βγαίνει και η Μικρή Γιατρός θεωρεί σημαντικό να αναφέρει τον τραυματισμό του κατοικίδιου αμέσως. Η Μικρή Γιατρός ανακαλύπτει τι προκαλεί την Λένι να χαχανίζει.

Τα επεισόδια της σειράς Η Μικρή Γιατρός θα προβάλλονται όλα τα Σάββατα του Αυγούστου στις 10:10.
ΠΑΡΤΥ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ DISNEY JUNIOR
Ειδική Προβολή
Καθημερινά όλο τον Αύγουστο στις 10:10

Ελάτε μαζί με την Μικρή Γιατρό, τη Σοφία, τον Τζέικ και όλη την ομάδα της Φρουράς των Λιονταριών αυτόν τον Αύγουστο στο Πάρτυ στον Κήπο του Disney Junior δύο φορές την ημέρα όλο τον μήνα (10:10 και 17:00).

Σε αυτά τα προγραμματισμένα επεισόδια θα παρουσιάζουμε στη σειρά κάποιες από τις καλύτερες σειρές όπως Η Μικρή Γιατρός, Σοφία η Πριγκίπισσα, Η Φρουρά των Λιονταριών και Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ.

Το Πάρτυ στον Κήπο του Disney Junior προβάλλεται καθημερινά όλο τον Αύγουστο στις 10:10 και στις 17:00.
O ΜΑΪΛΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ
Νέα Επεισόδια
Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Αυγούστου στις 14:00

Ο Αύγουστος δίνει την ευκαιρία στους θαυμαστές του να απολαύσουν τον αγαπημένο τους διαστημικό εξερευνητή Μάιλς Καλλίστο σε 14 νέα επεισόδια το πρώτο Σάββατο και Κυριακή του μήνα (Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Αυγούστου από τις 14:00 έως τις 17:00).

Οι διαστημικές περιπέτειες του Καλλίστο ξεκινούν κάθε μέρα με ένα μέρος από το διπλό επεισόδιο Μυστικά της Μαύρης Τρύπας στις 14:00, και ακολουθείται από έξι επεισόδια της φοβερής σειράς.

Τα νέα επεισόδια Ο Μάιλς του Αύριο προβάλλονται το Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Αυγούστου από τις 14:00 στο Disney Junior.
ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
Ειδική Προβολή
Σάββατα και Κυριακές του Αυγούστου στις 14:00

Μερικές φορές ένα επεισόδιο από μια αγαπημένη σειρά δεν είναι αρκετό, για αυτό ελάτε στο Disney Junior από τις 13 Αυγούστου για τα γεμάτα με τις καλύτερες Disney Junior σειρές Σαββατοκύριακα από τις 14:00.

Υπάρχει μια περίπτωση να βρεθείτε με τους Disney Junior φίλους αυτό τον μήνα με νέα επεισόδια κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 13 Αυγούστου στα οποία συμμετέχουν οι πιο αγαπημένοι χαρακτήρες της Disney. Κάθε σειρά θα προβάλλει 10 επεισόδια χωρισμένα στο Σάββατο και την Κυριακή, έτσι ώστε αν θέλετε να περάσετε το Σαββατοκύριακο σας εξερευνώντας την Ενχάνσια ή προστατεύοντας το Βασίλειο το έχουμε φροντίσει με επεισόδια όπως Η Μικρή Γιατρός, Σοφία η Πριγκίπισσα και Η Φρουρά των Λιονταριών.

Δείτε τις την ειδική προβολή τα σαββατοκύριακα από 13 Αυγούστου στις 14:00, στο Disney Junior.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
Σαββατοκύριακα από 13 Αυγούστου στις 12:25 και στις 16:05

Στο Disney Junior αρέσει να κάνει τους θεατές να νιώθουν ιδιαίτερα, για αυτό προβάλλουμε δύο ξεχωριστά επεισόδια τα σαββατοκύριακα με τους αγαπημένους χαρακτήρες του καναλιού, τον Τζέικ και τη Σοφία
(Τα Σαββατοκύριακα από 13 Αυγούστου στις 12:25 και στις 16:05).

Είτε θες να βοηθήσεις τον Τζέικ να σώσει τον Πίτερ Παν από τον Κάπτεν Χουκ ή να μπεις σε μια υποθαλάσσια περιπέτεια με την Σοφία και την Άριελ το έχουμε φροντίσει. Ξεχωριστά επεισόδια όπως Σοφία η Πριγκίπισσα: Η Κατάρα της Πριγκίπισσας (Σάββατο 27 Αυγούστου στις 12:25) και Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ: Η Μάχη της Θάλασσας του Ποτέ (Κυριακή 28 Αυγούστου στις 16:05).

Τα ξεχωριστά επεισόδια του Disney Junior προβάλλονται καθημερινά από τις 13 Αυγούστου στις 12:25.
ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ
Πρεμιέρα επεισοδίων Σάββατα και Κυριακές από Σάββατο 6 Αυγούστου στις 10:35
Οι Φύλακες του Γαλαξία επιστρέφουν αυτό το μήνα με περισσότερες περιπέτειες, σώζοντας το σύμπαν, στο Disney XD (Σάββατα και Κυριακές όλο τον Αύγουστο στις 10:35).
Στο επεισόδιο Μη σταματάς να πιστεύεις (Σάββατο 6 Αυγούστου στις 10:35) όταν ο Κουίλ εξαφανίζεται, ακολουθώντας τις ενδείξεις του Κρυπτόκυβου στον Σπάρταξ, οι Φύλακες ακολουθούν μια σειρά από στοιχεία για να τον σώσουν.
Συντονιστείτε τα Σάββατα και τις Κυριακές όλο τον Αύγουστο στις 10:35 για περισσότερες περιπέτειες από τους Φύλακες του Γαλαξία Disney XD!
ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΚΕΜΟΝ
Τα Σάββατα όλο τον Αύγουστο στις 14:00

Οι λάτρεις των Πόκεμον έχουν μια έκπληξη να τους περιμένει κάθε Σάββατο όλο τον Αύγουστο καθώς θα προβάλλεται μία ταινία Πόκεμον κάθε εβδομάδα (Σάββατα στις 14:00 στο Disney XD).

Οι προβολές ξεκινούν με το Πόκεμον: Giratina και ο Ουράνιος Πολεμιστής (Σάββατο 6 Αυγούστου στις 14:00) στο οποίο το Giratina, ένας δεινόσαυρος με έξι πόδια και φτερά, είναι το μοναδικό Πόκεμον κάτοικος του Reverse World. Ο Ζίρο θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της χρησιμοποιώντας την ανακάλυψη του Καθηγητή Νιούτον και να ελέγξει αυτόν τον άλλον κόσμο. Ο Ας και οι φίλοι του, με τη βοήθεια ενός χαριτωμένου μικρού Πόκεμον, του Σεϊλιν (που μπορεί να μεταμορφωθεί σε φτερωτό πολεμιστή) είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν το Giratina.

Άλλες ταινίες που θα προβληθούν, είναι Pokémon: Arceus and the Jewel of Life (Σάββατο 13 Αυγούστου στις 14:00), Pokémon: Zoroark: Master of Illusions (Σάββατο 20 Αυγούστου στις 14:00) και Pokémon: Black: Victini and Reshiram (Σάββατο 27 Αυγούστου στις 14:00).

Οι ταινίες Πόκεμον θα παίζονται τα Σάββατα όλο τον Αύγουστο στις 14:00 στο Disney XD!
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ Ο,ΤΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ
Καθημερινά όλο τον Αύγουστο στις 16:40
Tο Απόλυτο Ό,τι Να ‘ναι συνεχίζεται αυτό το μήνα, με μία σειρά επεισοδίων με τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες του Disney XD, καθημερινά όλο τον Αύγουστο στις 16:40.
Απολαύστε σπουδαία επεισόδια που περιλαμβάνουν τα Πρώτες Βοήθειες για Υπερήρωες, Η Σταρ και οι Δυνάμεις του Κακού, Πεν Ζίροου και Οι Βιονικοί μου Φίλοι σε μία σειρά γεμάτη διασκέδαση. Τρεις ώρες σπουδαίας ψυχαγωγίας καθημερινά από τις 16:40.
Απολαύστε το Απόλυτο ό,τι να ‘ναι κάθε μέρα όλο τον Αύγουστο στις 16:40.