Αρχική Γωνιά του μαθητή Αγγελική - Ευφροσύνη Κιάου: Για 2η φορά υπηρεσιακή Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων

Αγγελική - Ευφροσύνη Κιάου: Για 2η φορά υπηρεσιακή Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων

kiaou_533_355Η Αγγελική - Ευφροσύνη Κιάου κατά τον διορισμό της υπηρεσιακής κυβέρνησης Βασιλικής Θάνου από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ανέλαβε το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων μέχρι τη διενέργεια εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου. Επομένως, είναι εκείνη που θα εξασφαλίσει την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στις 11 Σεπτεμβρίου.

Είναι δικηγόρος και αναλαμβάνει για δεύτερη φορά υπηρεσιακή Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, μετά τον διορισμό της υπηρεσιακής κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου στις 17 Μαΐου 2012 από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, μέχρι τη διενέργεια εκλογών στις 17 Ιουνίου 2012.

Έχει σπουδάσει νομικά στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου και είναι συνταξιούχος μετά από μια δικηγορική και διδακτική καριέρα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, του οποίου σήμερα είναι εκπρόσωπος.

Είναι παντρεμένη με τον δημοσιογράφο και πρώην Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Νικόλαο Κιάο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.