Αγγλία: Έγινε παρένθετη μητέρα στο παιδί του ομοφυλόφιλου γιου της

mama_2Η Anne-Marie Casson έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο στη συνέχεια υιοθετήθηκε νόμιμα από τον βιολογικό του πατέρα Kyle Casson. Η 46χρονη γυναίκα έμεινε έγκυος όταν το ωάριο μιας ανώνυμης δότριας γονιμοποιήθηκε από το σπέρμα του ομοφυλόφιλου γιου της και στη συνέχεια εμφυτεύτηκε στη μήτρα της.

Τον περασμένο Ιούλιο και μετά από μια δύσκολη εγκυμοσύνη, η 45χρονη γέννησε με καισαρική τομή το παιδί του γιου της που σήμερα είναι οκτώ μηνών. Μάλιστα, ο πατέρας του πιστεύεται ότι είναι ο πρώτος ελεύθερος ομοφυλόφιλος που αποκτά παιδί με τη διαδικασία της παρένθετης μητρότητας και μάλιστα με τη βοήθεια της μητέρας του!

2663BB2700000578-2985773-image-a-4_1425892722011“Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλοί που δεν θα συμφωνήσουν με αυτό, αλλά ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του. Έχω έναν γιο και είμαι πολύ χαρούμενος. Από τη στιγμή που κάποιος μπορεί να προσφέρει σε ένα παιδί στέγη και φροντίδα, δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να στερηθεί το δικαίωμα να γίνει γονέας. Το σκεφτόμουν αρκετά χρόνια, αλλά μόνο πρόσφατα ένιωσα ότι είμαι αρκετά ώριμος και οικονομικά ανεξάρτητος για να μεγαλώσω ένα παιδί. Έχω το δικό μου σπίτι, έχω μια καλή δουλειά και μεγάλη οικογένεια και φίλους που με υποστηρίζουν”, αναφέρει ο 27χρονος Kyle Casson.

Όσο για το τι σκοπεύει να πει στον μικρό Miles όταν ρωτήσει πώς ήρθε στον κόσμο, επισημαίνει ότι θα είναι απόλυτα ειλικρινής: «Δεν θα του κρύψω τίποτα. Θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς σε όλα τα στάδια της ζωής μας. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος”.