Αρχική InfoSchool Δημοτικό Αγιασμός με 21 κλειστά σχολεία στη Μυτιλήνη

Αγιασμός με 21 κλειστά σχολεία στη Μυτιλήνη

kleisto-sxoleio-5701Κενές παραμένουν περισσότερες από 200 θέσεις δασκάλων και νηπιαγωγών και αυτό σημαίνει ότι δεν θα λειτουργήσουν, τουλάχιστον έως το τέλος Σεπτεμβρίου, 18 νηπιαγωγεία και τρία δημοτικά σχολεία του νησιού.

Συγκεκριμένα, σήμερα δεν χτύπησε το κουδούνι στα δημοτικά σχολεία Βατούσσας, Μεγαλοχωρίου, και Σιγρίου και τα νηπιαγωγεία Τρύγωνα, Μεγαλοχωρίου, Μεσαγρού, Βρύσας, Μυστεγνών, Κάπης, Λισβορίου, Νέων Κυδωνιών, Σκοπέλου, Αγίας Παρασκευής, Πέτρας, Σιγρίου, Σκουτάρου, Στύψης, Σκαμιάς, Χιδήρων, στη Λήμνο του Αγίου Δημητρίου και του Αγίου Ευστρατίου.

"Να φέρουν πίσω στα σχολεία όλους εκείνους που κατέχουν οργανικές θέσεις και βρίσκονται αποσπασμένοι σε γραφεία. Μπορεί να είναι μόλις 13 τα παιδιά στο χωριό, έχουν, όμως, το ίδιο δικαίωμα στην εκπαίδευση με όλα τα παιδιά" τόνισε στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ο πρόεδρος του Σιγρίου, Χρήστος Λεοντής. Σημειώνεται, ότι στο Σίγρι δεν λειτούργησαν ούτε το δημοτικό σχολείο ούτε το νηπιαγωγείο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.