Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Άγνωστος Αριθμός»: Θεατρική παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο «Άνετον»(7/4)

«Άγνωστος Αριθμός»: Θεατρική παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο «Άνετον»(7/4)

theaterΗ θεατρική παράσταση «Άγνωστος Αριθμός» θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο «Άνετον - Σκηνή Ν. Ναουμίδης» τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014, στις 21:00. Η παράσταση διοργανώνεται από την 1η Δημοτική Κοινότητα και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Θεσσαλονίκης.

Το έργο «Άγνωστος Αριθμός» του Αλμπέρτο Εσκενάζυ που σκηνοθετεί και ερμηνεύει ο ίδιος, πραγματεύεται το μονόλογο ενός κρατούμενου του Άουσβιτς, ο οποίος προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη.

Η παράσταση αποτελεί φόρο τιμής στους Εβραίους μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου, καθώς και όλων των σχολείων της πόλης, που χάθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης στη διάρκεια του πολέμου.

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ, ο οποίος είναι απόφοιτος του 2ου Γυμνασίου - Λυκείου Θεσσαλονίκης, με την ευκαιρία της επετείου του σχολείου προσφέρθηκε, αφιλοκερδώς, να παρουσιάσει το θεατρικό του έργο στη γενέτειρά του.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Δημοτικό Θέατρο «Άνετον»
Παρασκευοπούλου 42, Θεσσαλονίκη
2310. 869.869


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.