Αγωνία στην Ανατολική Αττική: Ελεύθερος κυκλοφορεί ο «παιδεραστής με το λευκό βαν» – Προσεγγίζει παιδιά στη Λαυρεωτική

Αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν σε μία εποχή που οι παιδόφιλοι και παιδοβιαστές μοιάζουν να γίνονται όλο και πιο απειλητικοί για τα παιδιά και αναρωτιόμαστε με τι σκεπτικό παίρνονται τέτοιες αποφάσεις.

Η είδηση, λοιπόν, ότι ένας παιδεραστής που είχε καταδικαστεί για δύο βιασμούς ανήλικων παιδιών και μία απόπειρα, αποφυλακίστηκε και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος στη Λαυρεωτική μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Όπως μετέδωσε το Mega, πρόκειται για τον παιδεραστή με το λευκό βαν, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 26 χρόνια φυλάκιση και στα 6 χρόνια αποφυλακίστηκε. Μάλιστα, εδώ και έναν μήνα κυκλοφορεί ελεύθερος στο δήμο της Λαυρεωτικής, καθώς πλέον μένει και εργάζεται εκεί.

Συνεχίζει να έρχεται σε επαφή με παιδιά!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως συνεχώς όταν μιλάει κάνει λόγο για σεξουαλικές διαστροφές, ενώ πλησίασε και παιδιά λέγοντάς τους ότι θέλει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια…

Σημειώνεται πως κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι τον είδαν έξω από κατάστημα της περιοχής, την ώρα που γινόταν πάρτι για το Γυμνάσιο.

Διαβάστε ακόμα: