Αγωνία στη Λάρισα: 41χρονη έγκυος στον 6ο μήνα διασωληνωμένη με κορωνοϊό

Αγωνία στη Λάρισα: 41χρονη έγκυος στον 6ο μήνα διασωληνωμένη με κορωνοϊό

Ώρες αγωνίας για 41χρονη έγκυο στον 6ο μήνα της κύησης που διασωληνώθηκε λόγω κορωνοϊού και νοσηλεύεται στην Μονάδα εντατικής θεραπείας Covid-19 στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ανεμβολίαστη εργαζόμενη του νοσοκομείου

Σύμφωνα με την TirnavosPress.gr, η γυναίκα που κυοφορεί στον 6ο μήνα είναι διοικητική υπάλληλος του νοσοκομείου και είναι ανεμβολίαστη. Δεν τελούσε σε αναστολή, λόγω της εγκυμοσύνης της.

Συγκλονίζει η ανάρτηση γιατρού του Νοσοκομείου

Όπως αποκάλυψε ο διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Κώστας Μπαργιώγας, η 41χρονη έγκυος “χαροπαλεύει” στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας μαζί με το έμβρυο, γιατί όπως εξηγεί “κανείς δε βγήκε να ενημερώσει έγκαιρα πως το εμβόλιο είναι 100% ασφαλές”.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Μπαργιώτα

Μια νέα γυναίκα πέθανε, άλλη μια έγκυος χαροπαλεύει στο ΠΓΝΛ μαζί με το έμβρυο επειδή κάνεις δεν βγήκε να ενημερώσει έγκυρα πως το εμβόλιο είναι 100% ασφαλές και πως οι γυναίκες που είναι η σκοπεύουν να μείνουν έγκυες θα έπρεπε να τρομοκρατούνται με τον κίνδυνο να νοσήσουν και όχι με τον φανταστικό κίνδυνο του εμβόλιου.

Ούτε ο ΕΟΔΥ ούτε το Υπουργείο ούτε βέβαια οι Ιατρικοί Σύλλογοι σκεφτήκαν πως μια εκστρατεία ενημέρωσης θα μπορούσε να σώσει ζωές……..

ΥΓ. Το ότι υπάρχουν γιατροί που λένε ατιμώρητοι ότι τους κατεβεί περιφρονώντας οδηγίες, αποδείξεις, εργασίες τις οποίες προφανώς δεν διαβάζουν η δεν πιστεύουν, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως οι Σύλλογοι μας είναι βάθια νυχτωμένοι.”

Αγωνία στη Λάρισα: 41χρονη έγκυος στον 6ο μήνα διασωληνωμένη με κορωνοϊό

Διαβάστε επίσης:

Κέρκυρα: Οικογένεια και συμμαθητές αποχαιρετούν την 13χρονη που “έφυγε” τόσο πρόωρα και ξαφνικά

Θεσσαλονίκη: Σε σοβαρή κατάσταση βρέφος 2,5 μηνών με κορωνοϊό – Νοσηλεύεται και η μητέρα

Κερδίστε 25 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας κινουμένων σχεδίων “Αρχηγός από Κούνια 2: Οικογενειακή Υπόθεση” (7/11)