Αγωνία στην Πάτρα: Στη ΜΕΘ 17χρονος με κορωνοϊό σε σοβαρή κατάσταση

Νεότερη ενημέρωση: Θετικά τα νέα για τον 17χρονο που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΠΝΠ με κορωνοϊό καθώς βγήκε νικητής από την ΜΕΘ covid, οπου νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει στο protothema.gr ο κ. Δημήτρης Μπάκος, διοικητής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, το παιδί νοσηλεύοταν με μάσκα αυξημένου αερισμού. Ειδικότερα, ο κ. Μπάκος είχε πει«Αρχικά όταν ήρθε εδώ τον πήγαμε σε κλινική covid όμως για προληπτικούς καθαρά λόγους και εξαιτίας δικής μας ανησυχίας τον μεταφέραμε στην ΜΕΘ covid, όχι όμως διασωληνωμένο είναι με μάσκα αυξημένου αερισμού. Υπάρχει μια ανησυχία δεν το κρύβουμε είναι και μόλις 17 ετών, οπότε σκεφτήκαμε για καλύτερα να του προσφέρουμε αυξημένη φροντίδα. Δεν έχει υποκείμενα νοσήματα όμως σε πρώτη φάση η κλινική του εικόνα δεν χαρακτηρίστηκε και πολύ καλή. Όπως μας ενημέρωσε είχε υψηλό πυρετό αρκετές ημέρες. Τον παρακολουθούμε στενά».

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας 17χρονος με κορωνοϊό σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24. Η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, ενώ δεν έχει υποκείμενα νοσήματα.

Η επιδείνωση της υγείας του

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, με κορωνοϊό και διασωληνώθηκε σήμερα. Ο ανήλικος νοσηλευόταν στην κλινική COVID του νοσοκομείου του Ρίου, ωστόσο η υγεία του παρουσίασε σήμερα επιδείνωση, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.