Αρχική InfoDad Αγόρασαν βρέφος από Ρομά στο Ζεφύρι έναντι 4.000 ευρώ!

Αγόρασαν βρέφος από Ρομά στο Ζεφύρι έναντι 4.000 ευρώ!

newborn-hospital-89945444-621x351Συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ζευγάρι στα Άνω Λιόσια, το οποίο φέρεται να αγόρασε από οικογένεια Ρομά στο Ζεφύρι ένα βρέφος έναντι 4.000 ευρώ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το ζευγάρι παρέλαβε από γυναίκα Ρομά τον περασμένο Μάρτιο το βρέφος, το οποίο είχε γεννηθεί στις 25-2-2013 από άλλη γυναίκα Ρομά.

Μετά την παραλαβή του βρέφους η 48χρονη δράστης επιχείρησε ανεπιτυχώς να το δηλώσει ως τέκνο της στο Δήμο Φυλής, ενώ ισχυρίστηκε ότι προέβη στην παράνομη αγοραπωλησία γιατί δεν είχε άλλα τέκνα.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της φυσικής μητέρας και των μεσαζόντων στην αγοραπωλησία, ενώ ύστερα από προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ανηλίκων το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων για εξετάσεις.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.