Αρχική Νέα Αγοράσατε παιδική φόρμα Champion; Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να μην τραυματιστεί το παιδί σας

Αγοράσατε παιδική φόρμα Champion; Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να μην τραυματιστεί το παιδί σας

54654657iykghjfdwq454657ituykghjhd54657498H Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι, η εταιρεία Champion Europe S.p.A. - Υποκατάστηµα Ελλάδος, σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, πραγµατοποιεί διορθωτικά µέτρα που αφορούν σε 220 τεµάχια παιδικό σετ φόρµας - ζακέτα µε κουκούλα και παντελόνι - µε κωδικό 402583, διαθέσιµα προς λιανική πώληση, που φέρουν επικίνδυνα κορδόνια στην κουκούλα της ζακέτας.

Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί στην εταιρεία καµία περίπτωση ατυχήµατος, που νασχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα, εκ µέρους οιουδήποτε καταναλωτή, ενηλίκου ή ανηλίκου.

Οι πελάτες χονδρικής της εταιρείας, που έχουν ήδη παραλάβει τα εν λόγω προϊόντα, ενηµερώθηκαν προφορικά σχετικά µε τις διορθωτικές ενέργειες στις οποίες και θα πρέπει οι ίδιοι να προβούν, ώστε να προϊόντα να καταστούν ασφαλή.

Παρακαλούνται όλοι οι καταναλωτές, που αγόρασαν το προϊόν αυτό, να το χρησιµοποιούν αφού πρώτα αφαιρέσουν το κορδόνι από την κουκούλα της ζακέτας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές µπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την εταιρεία CHAMPION EUROPE S.P.A. – ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΛΑ∆ΟΣ και συγκεκριµένα µε τον κ. Τρύφωνα Μουρλά, στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106146333.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.