Αρχική InfoTeens Νέα Αγόρασε ένα παλιό λεωφορείο και έφτιαξε μαζί με τον πατέρα του το σπίτι των ονείρων του

Αγόρασε ένα παλιό λεωφορείο και έφτιαξε μαζί με τον πατέρα του το σπίτι των ονείρων του

Ο νεαρός Πάτρικ Σμιντ ήταν άνεργος και ζούσε στην Καλιφόρνια όταν βρήκε σε τιμή ευκαιρίας και αγόρασε ένα σχολικό λεωφορείο του 1990. Η κίνηση αυτή έδωσε νέα προοπτική στη ζωή του.

fo-8_7

Σύμφωνα με το boredpanda ο Πάτρικ ξόδεψε 4.500 για να αγοράσει το λεωφορείο και στη συνέχεια άλλα 9.000 για να το ανακαινίσει. Το αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, είναι καταπληκτικό και φυσικά του χάρισε αρκετή δημοσιότητα, αφού τώρα τα περιοδικά το ένα μετά το άλλο έρχονται για φωτογράφηση και συνεντεύξεις στο διαφορετικό σπίτι του.

fo-7_11
Ο Πάτρικ, όπως δήλωσε στα μέσα, είναι έτοιμος τώρα για το ταξίδι της ζωής του μαζί με το σπίτι του. Ξεκίνησε λοιπόν για την Φλόριντα, όπου "Θα βρω ένα κομμάτι γης για να παρκάρω επάνω. Αυτό είναι το είδος της ζωής που έχω φανταστεί για τον εαυτό μου».

fo-4_14

fo-6_10


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.