Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Αγοράστε βιβλία, δείτε παραστάσεις και ταινίες στο σινεμά σε προσιτές τιμές με την καρτα της ΟΛΜΕ - Δείτε τις προσφορές

Αγοράστε βιβλία, δείτε παραστάσεις και ταινίες στο σινεμά σε προσιτές τιμές με την καρτα της ΟΛΜΕ - Δείτε τις προσφορές

Dca_muppet_theaterΗ ΟΛΜΕ ανακοίνωσε τον κατάλογο θεάτρων, κινηματογράφων, βιβλιοπωλείων-εκδοτικών οίκων που δέχονται την κάρτα μέλους της και πραγματοποιούν εκπτώσεις στους κατόχους της. Με την κάρτα του ΟΛΜΕ, οι εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις, να διαβάσουν βιβλία και να δουν ταινίες στους κινηματογράφους αξιοποιώντας τις προσφορές που ήδη έχουν εξασφαλιστεί μέσω της κάρτας.

Στον πρώτο κατάλογο περιλαμβάνονται 57 θέατρα, 15 κινηματογράφοι και 88 βιβλιοπωλεία. Σημειώνεται ότι στα Θέατρα και τους Κινηματογράφους η Κάρτα ισχύει για 2 άτομα. Η έκπτωση στα βιβλία ισχύει μόνον για τον / την κάτοχο της Κάρτας Μέλους και μόνον στα καταστήματα των Εκδόσεων ή τα Βιβλιοπωλεία τους.

Για τη χρησιμοποίηση της Κάρτας οι εκπαιδευτικοί πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα και να τηρούν αυστηρά τους περιορισμούς της στήλης των «Παρατηρήσεων».

Δείτε εδώ τον κατάλογο θεάτρων, κινηματογράφων, βιβλιοπωλείων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.