Αρχική Νέα Αγοράζοντας σχολικά είδη UNICEF βοηθάτε να πάνε σχολείο ακόμα περισσότερα παιδιά!

Αγοράζοντας σχολικά είδη UNICEF βοηθάτε να πάνε σχολείο ακόμα περισσότερα παιδιά!

sch15upΜε τη νέα σχολική συλλογή της, η UNICEF υποδέχεται τους μαθητές με την έναρξη του σχολικού έτους και προσκαλεί τους υποστηρικτές της, μικρούς και μεγάλους, να στηρίξουν το έργο της, αγοράζοντας σχολικά είδη και δώρα σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία που τα παιδιά έχουν τώρα την ανάγκη μας περισσότερο από ποτέ. Ιδιαίτερα τα πιο περιθωριοποιημένα και ευάλωτα παιδιά που στερούνται τη στέγη, το φαγητό, το νερό, το εμβόλιο, το τετράδιο, το μολύβι.

Οι φίλοι της UNICEF μπορούν να διαλέξουν μέσα από μια υπέροχη συλλογή, χαρούμενα 50φυλλα τετράδια, σπιράλ δύο θεμάτων καθώς και το κλασικό μπλε τετράδιο που πληρούν όλες τις ποιοτικές προδιαγραφές ασφαλούς χρήσης. Επίσης, σχολικά σακίδια και τρόλεϊ για το νηπιαγωγείο και το δημοτικό με ανατομική πλάτη, τσαντάκια για το κολατσιό, τσάντα ταχυδρόμου, κασετίνες, μολυβοθήκη πορτοφολάκι και αλουμινένιο παγούρι. Τη συλλογή συμπληρώνουν μπλοκ ζωγραφικής, ντοσιέ με λάστιχο και κουμπί, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, μολύβια, και κάθε είδους γραφική ύλη. Μια πλήρης πολύχρωμη σειρά σχολικών ειδών που θα συντροφεύει τους μικρούς και μεγάλους φίλους της UNICEF στη νέα σχολική τους χρονιά.

Η UNICEF βοηθά τα κράτη, τις κοινότητες και τους γονείς να αποκτήσουν τις ικανότητες και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τα παιδιά. Οι υποχρεώσεις αυτές περιλαμβάνουν τη διασφάλιση του δικαιώματος όλων των παιδιών στη δωρεάν, υποχρεωτική ποιοτική εκπαίδευση, ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας ανθρωπιστικής κρίσης, κατά την περίοδο αποκατάστασης μετά από μια κρίση ή ακόμα και κάτω από ασταθείς και δύσκολες περιστάσεις. Δίδεται ιδιαίτερο βάρος στην ισότητα των φύλων και στην εξάλειψη κάθε είδους ανισοτήτων.

Στην Ελλάδα προωθούμε τα δικαιώματα των παιδιών στα σχολεία, εκπαιδεύουμε χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικούς και στηρίζουμε με σχολικό υλικό δεκάδες χιλιάδες μαθητές φτωχών οικογενειών. Όλα τα παραπάνω επιτυγχάνονται με την υποστήριξη των πολιτών, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντική η προτίμηση των σχολικών ειδών της UNICEF.

Τα σχολικά είδη UNICEF μπορούν οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί να τα βρουν στα καταστήματα UNICEF:

ΑΘΗΝΑ: Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη, Τηλ: 210 7799056
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δέλλιου 2, Πλ. Συντριβανίου, Τηλ: 2310 286 916

στα περίπτερα UNICEF:

ΑΘΗΝΑ, Πλατεία Κοραή - Κοραή & Σταδίου (27 Αυγούστου έως 19 Σεπτεμβρίου)
The Mall Athens, Μαρούσι (27 Αυγούστου έως 19 Σεπτεμβρίου)
Golden Hall, Μαρούσι (27 Αυγούστου έως 19 Σεπτεμβρίου)

Στο Μετρό Συντάγματος – 4ήμερο σχολικό bazaar
(από 3 έως και 6 Σεπτεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ)

Στην Έκθεση Βιβλίου στο Ζάππειο
(από 18 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου)

Τέλος, τα τετράδια της UNICEF διατίθενται και σε επιλεγμένα καταστήματα τραπεζών του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς και στα ΕΛ.ΤΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.