Αρχική InfoMommy Νέα Αγοράζουμε το γούρι της Lito και στηρίζουμε το φιλανθρωπικό έργο του σωματείου ΕΛΙΖΑ

Αγοράζουμε το γούρι της Lito και στηρίζουμε το φιλανθρωπικό έργο του σωματείου ΕΛΙΖΑ

eliza (2)Η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων Λητώ Καρακωστάνογλου (Lito) δημιούργησε το γούρι του 2015, εμπνευσμένο από τις αρχαίες ελληνικές λόγχες. Mέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς και συγκεκριμένα για την ενίσχυση του έργου της Εταιρίας κατά της Κακοποίησης του Παιδιού ΕΛΙΖΑ.

Το νέο γούρι είναι διαθέσιμο σε κολιέ, βραχιόλι ή σκουλαρίκια σε τρεις διαφορετικές εκδοχές επιχρύσωσης (ροζ, κίτρινο, μαύρο πλατίνωμα) και pave με ρουμπίνια, στο κατάστημα Lito's Cabinet de Curiosités, στην οδό Ηροδότου 25 στο Κολωνάκι.

10433937_833494276717983_8219317103986069867_nΗ Lito έχει την σπάνια ικανότητα να κινείται με χάρη ανάμεσα στους κόσμους του μοντερνισμού και του ρομαντισμού, στις επιστήμες, τις αρχαίες φυλές και την παράδοση, δημιουργώντας ένα μοναδικό, sui generis αποτέλεσμα που λίγοι καλλιτέχνες μπορούν να πετύχουν.

Η Πρόεδρος του ΕΛΙΖΑ κα. Μαρίνα Καρέλλα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μια χαρισματική σχεδιάστρια όπως η Λητώ, γίνεται πρεσβευτής μας, συμμετέχοντας και ενισχύοντας με το δικό της τρόπο τις δράσεις μας. Πρωτοβουλίες σαν τη συγκεκριμένη μας υπενθυμίζουν ότι μπορούμε να αλλάξουμε με ουσιαστικό τρόπο τη ζωή των παιδιών όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.