Αρχική InfoMommy Υγεία Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Περιστερίου από τον κ. Βορίδη

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Περιστερίου από τον κ. Βορίδη

2

Αιφνιδιασμούς φαίνεται πως υιοθετεί ο υπουργός Υγείας προκειμένου να δει πώς λειτουργεί το σύστημα ανά περιοχή και ανά κέντρο. Σε αυτά τα πλαίσια, αιφνιδιαστική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης στο Κέντρο Υγείας Περιστερίου.

Κατά την διάρκειά της, επισκέφθηκε χώρους του και συνομίλησε, για τις παρεχόμενες υπηρεσίας πρωτοβάθμιας υγείας, τόσο με την διοίκηση και εργαζομένους όσο και με ασθενείς.

Ενημερώθηκε ότι το Κέντρο Υγείας Περιστερίου κερδίζει ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη των πολιτών, εξυπηρετώντας πάνω από 50.000 περιστατικά τον χρόνο και άρα συνδράμει στην εκτόνωση της πίεσης προς τα μεγάλα εφημερεύοντα νοσοκομεία.

 
Ο Μάκης Βορίδης επανέλαβε την ανάγκη και τη σημασία ανάπτυξης ενός ισχυρού δικτύου πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, το οποίο, σε πρώτη φάση, ενισχύεται με την πρόσληψη 900 επικουρικών ιατρών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.