Αρχική InfoDad Αιγάλεω: Δωρεάν εκτίμηση καρδιαγγειακού κινδύνου

Αιγάλεω: Δωρεάν εκτίμηση καρδιαγγειακού κινδύνου

Heart-Disease-Exams-and-TestΠρόγραμμα δωρεάν προσωπικής εκτίμησης καρδιαγγειακού κινδύνου, πραγματοποιούν το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο – Προαγωγής Υγείας, η Ελληνική Εταιρεία Καρδιολογίας και το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας σε συνεργασία με το Δήμο Αιγάλεω.

Εξειδικευμένο Υγειονομικό προσωπικό θα ενημερώνει τους πολίτες, θα μετρά την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό των ενδιαφερόμενων και θα προσδιορίζεται ο καρδιαγγειακός κίνδυνος σε όσους γνωρίζουν την ολική χοληστερόλη τους, βάσει του ειδικού ηλεκτρονικού προγράμματος της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας.

To πρόγραμμα θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα ώρες 10.00-13.00, κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 210 5315507, στη Δ/νση Κοινωνικών Υπηρεσιών. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι όλοι οι πολίτες του Δήμου Αιγάλεω άνω των 40 ετών χωρίς καρδιαγγειακά προβλήματα και Σακχαρώδη Διαβήτη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter