Αρχική InfoSchool Δημοτικό Αιγάλεω: Συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά που πλήττονται από την κρίση

Αιγάλεω: Συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά που πλήττονται από την κρίση

school-suppliesΣχολικά είδη για τους μαθητές οι οικογένειες των οποίων πλήττονται περισσότερο από την κρίση, συγκεντρώνει ο Δήμος Αιγάλεω, συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες έμπρακτης κοινωνικής αλληλεγγύης και στήριξης της κοινωνικής συνοχής στην πόλη. Ειδικότερα, για την έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς συγκεντρώνονται σχολικές τσάντες, σχολικά βιβλία και βοηθήματα, κασετίνες, τετράδια, στυλό, μολύβια, γόμες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, φόρμες γυμναστικής κι αθλητικά είδη είτε καινούρια είτε σε πολύ καλή κατάσταση.

Οι προσφορές συγκεντρώνονται στους εξής χώρους:

α) Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών, Μάρκου Μπότσαρη & Ελλησπόντου 7, κατά τις εργάσιμες ώρες, τηλ.: 210 5697900-2105902082.

β) Κοινωνικό Παντοπωλείο, Μιλτιάδου 4 , Δευτέρα & Τετάρτη 10:00 έως 13:00.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter