Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Ακάρεα και άλλα μικρόβια: Πόσο ασφαλείς είστε όταν κοιμάστε;

Ακάρεα και άλλα μικρόβια: Πόσο ασφαλείς είστε όταν κοιμάστε;

happy-mother-children-hug-aΟ μέσος άνθρωπος περνά 23 χρόνια της ζωής του επάνω σε ένα στρώμα ύπνου! Στο στρώμα μας αναπτύσσονται αποικίες από ακάρεα, μύκητες, βακτήρια και άλλα παθογόνα μικρόβια. Τα ακάρεα είναι ζωντανοί αραχνοειδείς μικροοργανισμοί, με 8 πόδια, σώμα, κεφάλι και σκληρό κέλυφος. Τρέφονται από την πιτυρίδα, τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, που πέφτους καθημερινά από το σώμα. Τα στρώματα των κρεβατιών, τα μαξιλάρια, οι πολυθρόνες και οι καναπέδες αποτελούν το ιδανικό μικροπεριβάλλον για την ανάπτυξή τους.

Μελέτες έδειξαν ότι σε ένα στρώμα ύπνου διετίας αναπτύσσονται έως και 10.000.000 ακάρεα! Τα ακάρεα είναι αρκετά μικρά ώστε να εισέρχονται στους πνεύμονές μας και ευθύνονται για πλήθος αλλεργιών, νυχτερινό και πρωινό βήχα, βουλωμένη μύτη, συνάχι, φαγούρα στη μύτη και στα μάτια, κνησμό, χρόνια βρογχίτιδα, άσθμα και δύσπνοια.

Έρευνες έδειξαν ότι επηρεάζουν δυσμενώς όλους μας, ιδιαιτέρως τον ευαίσθητο οργανισμό των παιδιών και των ηλικιωμένων. Το 30% του πληθυσμού παρουσιάζει ευαισθησία στα ακάρεα, ενώ το ποσοστό των ασθματικών που έχουν ευαισθησία στα ακάρεα φτάνει το 85%.

Πλέον η σύγχρονη τεχνολογία δίνει τη λύση με μηχανήματα που αφαιρούν εις βάθος όλους αυτούς τους μικροοργανισμούς. Με στεγνό βιολογικό καθαρισμό σε τακτά χρονικά διαστήματα σε στρώματα, καναπέδες, μαξιλάρια και λούτρινα κουκλάκια προσφέρουμε υγεία σε εμάς και τα παιδιά μας.

Προσφορά βιολογικού καθαρισμού

Στρώμα διπλό: 18 ευρώ
Στρώμα μονό: 15 ευρώ
Καναπές τριθέσιος: 18 ευρώ
Καναπές διθέσιος: 12 ευρώ
Επιπλέον κάθισμα: 3 ευρώ
Χαλί: 2 ευρώ/τ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες: 6945553317 - Εύη Καραγιάννη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.