Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ακονίζουμε το μυαλό μας, παίζοντας στα εργαστήρια του Βιβλιοπωλείου "Νους και Γνώση" (15/11)

Ακονίζουμε το μυαλό μας, παίζοντας στα εργαστήρια του Βιβλιοπωλείου "Νους και Γνώση" (15/11)

Sudoku 014Ελάτε το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 18:00 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο "Nους και Γνώση"  στην Άνω Τούμπα για  να εξερευνήσουμε τις δυνατότητες του μυαλού μας παίζοντας! Θα εξασκήσουμε τη λογική μας, θα συγκεντρωθούμε και θα λύσουμε μαζί δύσκολους γρίφους!

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται συνδυασμοί παιχνιδιών σκέψης, πολλαπλών επιπέδων δυσκολίας. Από το γιγάντιο τάνγκραμ, στους γρίφους με ξυλάκια, από τo Sudoku, στο γρίφο του Αϊνστάιν με αποκορύφωμα το μεγάλο ομαδικό παιχνίδι λογικής, όλα λύνονται με ευέλικτη σκέψη, συνδυαστικές ικανότητες και δημιουργικότητα. Το πρόγραμμα αναλυτικά θα περιλαμβάνει: Γιγάντιο Τάνγκραμ Γρίφους Λογικής με ξυλάκια Λαβυρίνθους Σπαζοκεφαλιές Βρείτε τις Διαφορές Sudoku για παιδιά Hashi Γρίφους Λογικής τύπου Αιστάιν

playing-the-board-game

Συντονίστριες: Βάσω Καλαϊτζίδου & Σόνια Φιλοκώστα Η Βάσω Καλαϊτζίδου (Ηλεκτρολόγος μηχανικός και Ψυχαγωγός) και η Σόνια Φιλοκώστα (Εκπαιδευτικός) είναι μέλη της Mensa, μιας Παγκόσμιας Οργάνωσης που ασχολείται με το υψηλό IQ. Διοργάνωσαν μαζί με μεγάλη επιτυχία το εργαστήριο «Ταξίδι στο λαβύρινθο του μυαλού» στο παιδικό φεστιβάλ «Φτου και Βγαίνω» το Μάιο 2014 και σκοπός τους είναι να βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν τη λογική τους και να ενεργοποιήσουν το μυαλό τους.

Ηλικία: από 6 χρονών και άνω

Είσοδος: 2 ευρώ ανά παιδί

Δήλωση συμμετοχής: απαραίτητη

Για περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσης συμμετοχής, στα τηλ.: 2310907422 & 2310334874 ή στο e-mail: nousgnosi@gmail.com

Βιβλιοπωλείο «Νους & Γνώση»
Λαζ. Τσάμη 70, (Κ. Τούμπα)
54352, Θεσσαλονίκη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.