Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Ακούστε το υπέροχο βαλς του Άντονυ Χόπκινς

Ακούστε το υπέροχο βαλς του Άντονυ Χόπκινς

Andre-Rieu-inspired-fans

O διάσημος βιολιστής και μαέστρος, André Rieu, δημιουργός της παγκοσμίου φήμης ορχήστρας για βαλς, Johann Strauss Orchestra, είναι γεγονός πως δέχεται καθημερινά δεκάδες τηλεφωνήματα ή e-mails, όπου νέοι και άγνωστοι συνθέτες του ζητούν να διαβάσει τις νότες και μετά να παίξει το βαλς που έγραψαν. Κάπου μέσα τους υπάρχει η προσδοκία πως ίσως θα μπορούσαν να αναδειχτούν στον επόμενο Johann Strauss. Εις μάτιν όμως.

Πριν λίγους μήνες, όμως, έλαβε ένα τηλεφώνημα, με το οποίο λίγο έλειψε να λιποθυμήσει. Στην άλλη πλευρά της γραμμής, ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ, του ζητούσε να αφιερώσει λίγο χρόνο να διαβάσει τις νότες από το βαλς που είχε γράψει 50 χρόνια πριν, όταν ακόμη δεν είχε ασχοληθεί με την υποκριτική και ήταν μουσικός. Το όνομά του ήταν Άντονι Χόπκινς.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.