Αρχική Ο Κώστας Κρομμύδας και η κόρη του είδαν και σας προτείνουν «Ακροβάτες της τύχης» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

«Ακροβάτες της τύχης» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

φωτογραφία 2Τα πρώτα λόγια της κόρης μου μόλις βγήκαμε από το θέατρο ήταν: «Μπαμπά η παράσταση ήταν η πιο φανταστική που είδαμε». Με αυτή τη φράση, λοιπόν, θα μπορούσε να τελειώσει και η όποια δική μου άποψη για το συγκεκριμένο έργο. Της άρεσε πολύ και μου μίλαγε για πολύ ώρα για το συγκεκριμένο έργο. Διότι στο τέλος, αν κάτι έχει αξία είναι η άποψη των παιδιών μας ειδικά για τα θεάματα που τα αφορούν.

Ο Θίασος Αβάντι και η Κέλλυ Σταμουλάκη μας έχουν προσφέρει τα τελευταία χρόνια πολλές και καλές παραστάσεις. Το έργο που παρακολουθήσαμε τα είχε όλα. Τραγούδι, χορό, ζωντανή μουσική, ταχυδακτυλουργό, αλλά και άλλα πολλά. Η σκηνή ξεχείλισε από το κέφι των συντελεστών, το οποίο μεταδόθηκε και στην πλατεία του θεάτρου.

Το επίπεδο της παράστασης είναι πολύ καλό. Το θέατρο παρέχει πολλές τεχνικές δυνατότητες που δυναμώνουν ακόμη περισσότερο την πλοκή του έργου. Η σκηνοθεσία και το κείμενο μου άρεσαν πολύ. Το ονόματα του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, της Ευρυδίκης, αλλά και των άλλων συντελεστών προδιαθέτουν για ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο επιτυγχάνεται. Η μουσική και τα τραγούδια θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στο μαγικό κόσμο του παραμυθιού. Θέλω να σταθώ στην ερμηνεία του Ορέστη Τρίκα. Με το κέφι του αλλά και τη ζωντάνια που διαθέτει απογειώνει σε πολλά σημεία την παράσταση. Ένας νέος ηθοποιός με πολύ ταλέντο που ελπίζω να συνεχίσει με αυτή την όρεξη. Η κόρη μου τον λάτρεψε και στο τέλος ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί του.

φωτογραφία 3Από τα μόνα που θα ήθελα να παρατηρήσω είναι τα μικρά προβλήματα στο ρυθμό της παράστασης, σε λίγα όμως σημεία, που χωρίς να γίνει βιαστικός θα μπορούσε να είναι πιο γρήγορος. Επίσης, κάποιες ερμηνείες για τα δικά μου δεδομένα είχαν μια δόση υπερβολής. Αυτές όμως είναι πολύ μικρές παρατηρήσεις μπροστά στη γενικότερη πολύ καλή εικόνα της παράστασης.

Τέλος, κάτι το οποίο ενοχλεί αλλά δυστυχώς συμβαίνει στα περισσότερα θέατρα. Και δεν είναι άλλο από την κατανάλωση φαγητών την ώρα της παράστασης. Στο συγκεκριμένο μπορεί να μην ήταν πολύ έντονο όπως αλλού, αλλά υφίσταται. Δεν είναι όμως μόνο δουλειά του θεάτρου να αποτρέψει αυτό το φαινόμενο αλλά και δικιά μας, που ως γονείς πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας πως άλλο σημαίνει παρακολουθώ τηλεόραση στο σπίτι και άλλο παράσταση ζωντανά.

Το θέατρο ήταν γεμάτο και από ότι πληροφορήθηκα δύσκολα θα βρείτε εισιτήρια για τις επόμενες μέρες. Αν θέλετε τα παιδιά σας να παρακολουθήσουν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες παραστάσεις της χρονιάς, φροντίστε το νωρίς και μην το αφήσετε για την τελευταία στιγμή. Μην το χάσετε!

ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ
ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
www.kostaskrommydas.gr
onioncostas@gmail.com
www.facebook.com/costas.krommidas
twitter.com/krommidas

φωτογραφία 4

"Ακροβάτες της τύχης"
ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ (Λεωφ. Συγγρού 143)
ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ 2014-2015
Θίασος «Αβάντι»
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Παίζει και Ερμηνεύει η Ευρυδίκη

Η Κέλλυ Σταμουλάκη κι ο Θίασος «Αβάντι», συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία τους στο ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ από τις 12 Οκτωβρίου 2014 θα γίνουν «Ακροβάτες της τύχης», συνδυάζοντας και πάλι τους κορυφαίους του θεάτρου και της μουσικής, δημιουργώντας έτσι μία ξεχωριστή οπτική για το θέατρο για παιδιά και για όλη την οικογένεια.

φωτογραφία 5

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ - ΘΙΑΣΟΣ «ΑΒΑΝΤΙ»

Θεατρικό εργαστήρι για παιδιά - Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης
Θεατρικό εργαστήρι & Μουσικό - Κινησιολογικό

Ο Θίασος «Αβάντι» και το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο μέσα σε πλαίσιο αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού και με κοινό πάντα άξονα την προώθηση της τέχνης, της ψυχαγωγίας και της εκπαίδευσης, σε συνέχεια των σεμιναρίων θεατρικής αγωγής και θεατρικού παιχνιδιού που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τις προηγούμενες χρονιές, επεκτείνουν τις κοινές δράσεις προχωρώντας στην πλήρη αξιοποίηση της δημιουργικής διάθεσης και της μακρόχρονης εμπειρίας των εξειδικευμένων συνεργατών, με την ίδρυση Θεατρικού Εργαστηρίου για παιδιά. Το εργαστήρι στεγάζεται στο δεύτερο όροφο του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, σε έναν ολοκαίνουριο κι ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου θα λειτουργήσουν τμήματα θεατρικού παιχνιδιού, μουσικοκινητικής αγωγής, χορού και φωνητικής για παιδιά ηλικίας 3-6 ετών, 6-9 ετών και 9-12 ετών. Επίσης, θα λειτουργήσει ειδικό τμήμα παιχνιδιών ισορροπίας, δεξιοτήτων και ακροβατικών εδάφους.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Κέλλυ Σταμουλάκη
Διδάσκουν οι: Ευρυδίκη (ερμηνεύτρια), Ορέστης Τρίκας (ηθοποιός, καθηγητής δραματικής), Τζένη Τοψίδου (χορογράφος, δασκάλα χορού), Αντώνης Πασβάντης (ακροβάτης, ζογκλέρ), Μυρσίνη Δόξα (καθηγήτρια φωνητικής), Αρετή Παπαρούνα (θεατρολόγος), Απόστολος Πάππος (παιδαγωγός), Δώρα Πουρή (παιδαγωγός)
Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:
Θίασος «Αβάντι» Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00-15:00 / 210 9964691, 210 9961323

Ειδικές τιμές για ανέργους και πολύτεκνους. Επίσης, παρέχεται έκπτωση για συμμετοχή στα προγράμματα του Θεατρικού Εργαστηρίου σε μαθητές σχολείων που έχουν επισκεφθεί την παράσταση της παιδικής μας σκηνής, καθώς επίσης δίνεται η δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης των εργαστηρίων από τους εκπαιδευτικούς των αντίστοιχων σχολείων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.