Αρχική Infokids Αποδράσεις Ταξίδια Αξιοθέατα: Bunny Museum: Ένα διαφορετικό μουσείο στην Καλιφόρνια!

Αξιοθέατα: Bunny Museum: Ένα διαφορετικό μουσείο στην Καλιφόρνια!

1

Αν είστε στην Pasadena και θέλετε να δείτε μια έκθεση του Andy Warhol, πηγαίνετε στο Simon Norton Museum. Αν θέλετε να δείτε τη μεγαλύτερη συλλογή με αναμνηστικά λαγουδάκια απ’ όλο τον κόσμο, τότε σίγουρα θέλετε να επισκεφθείτε το Μουσείο Bunny!

2

Ένα διαφορετικό μουσείο!

Για τους Candace Frazee και Steve Lubański, η αγάπη τους για τα κουνελάκια είναι μια διαρκής υπενθύμιση της αγάπης του ενός για τον άλλον!

Έτσι απλά, ξεκίνησε – το 1993 - σαν ανταλλαγή δώρων  μεταξύ τους και οδήγησε σε μια συλλογή με πάνω από 30.000 λαγουδάκια!

4

Ένα θεματικό μουσείο έχει και την αντίστοιχη διακόσμηση: θεματική διακόσμηση για το γκαζόν, τα φωτιστικά και τα έπιπλα!

3

Το Bunny Museum έχει περάσει  στο Guinness Book of World Records, ήδη από το 1999, όταν είχαν 8.437 τεμάχια - λιγότερο από το ένα τρίτο, από αυτά που έχουν σήμερα! Το μουσείο έχει στη συλλογή του 8 μεγάλα άρματα-κούνελους και αρκετά ζωντανά κουνελάκια σαν κατοικίδια που περιφέρονται γύρω από το σπίτι.

5

Τα θεωρούν ζώα συντροφιάς, και αν και ένας αριθμός από αυτά έχουν πεθάνει κατά τη διάρκεια των ετών, πολλά έχουν διατηρηθεί  σε μια βιτρίνα από γυαλί, στη διαδικασία της συντήρησης.

8

Το ζευγάρι των ιδιοκτητών έχει μελλοντικά σχέδια, τη μετακίνηση του μουσείου σε ένα μεγαλύτερο χώρο και για να τιμήσουν την αιώνια αγάπη τους, θα αρνηθούν να πωλήσουν ή να χαρίσουν τη συλλογή σε περίπτωση θανάτου τους!

7

Το Μουσείο -και  σπίτι τους - είναι ανοικτό για το κοινό, αλλά μόνο μετά από ραντεβού. Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να φέρνουν φρέσκα λαχανικά για τα κατοικίδια ζώα, αν και τα καρότα δεν γίνονται δεκτά, γιατί τα ζωντανά κουνελάκια χρειάζονται μια ποικιλία από φρούτα και λαχανικά!

6

Σίγουρα είναι ένα από τα πιο ασυνήθιστα μουσεία στον κόσμο!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.