Αρχική InfoTeens Sports Αλεξανδρούπολη: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες πετοσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας - Κύπρου

Αλεξανδρούπολη: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες πετοσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας - Κύπρου

aponomi1Στην τελετή λήξης των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Πετοσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας - Κύπρου, που έλαβαν χώρα στην Αλεξανδρούπολη, παρευρέθηκε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνος Εξακουστός την Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015.

Ο κ. Εξακουστός παρακολούθησε τον τελικό αγώνα αγοριών που διεξήχθη ανάμεσα στις ομάδες του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης και της Σχολής Μωραΐτη Αθηνών στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Στη συνέχεια απένειμε το ασημένιο μετάλλιο στους μαθητές της Σχολής Μωραΐτη που τερμάτισαν δεύτεροι στο φετινό final four.

aponomi2

Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου αναγνωρίζοντας το μεγαλείο του αθλητισμού, την ιδιαίτερη σημασία των σχολικών αγώνων, τη σπουδαιότητα της διεξαγωγής των τελικών των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Πετοσφαίρισης στον τόπο μας στήριξε έμπρακτα την όλη διοργάνωση, που κατά κοινή ομολογία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.