Αρχική Νέα Alice On Board: Organic Week με εκπτώσεις!

Alice On Board: Organic Week με εκπτώσεις!

Η 11η Δεκεμβρίου έχει ορισθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων των παιδιών και ωφείλουμε να το υπενθυμίζουμε. Δικαίωμα στην εκπαίδευση και στην ενημέρωση, δικαίωμα στη ψυχαγωγία και στην φροντίδα, δικαίωμα στέγης και περιποίησης μα πάνω από όλα δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και στην ισότιμη μεταχείριση.

Οι άνθρωποι του ηλεκτρονικού καταστήματος Alice on Board θέλοντας να προασπίσουν αυτά τα δικαιώματα αφιερώνουν την εβδομάδα 06-12/12/2010 στα παιδιά, ορίζοντας συμβολικά αυτή την εβδομάδα ως Εβδομάδα Οργανικής Φροντίδας! Μία συμβολική ενέργεια που στόχο έχει την υπενθύμιση για το δικαίωμα στην φροντίδα και τη στοργή αλλά την έμπρακτη απόδειξη αυτής της στοργής.
Ακολουθήστε τους στην προσπάθεια αυτή και κάντε μότο σας το "επιλέγουμε οργανικά υφάσματα, προστατεύουμε το περιβάλλον αλλά φροντίζουμε και για τα παιδιά όλου του κόσμου". (Ισχύει για παραγγελίες που θα γίνουν από τις 06/12 έως και τις 12/12)

Αυτή λοιπόν την Εβδομάδα -Organic Week- το Alice On Board προσφέρει έκπτωση έως και 20% σε όλα τα οργανικά είδη που μπορείτε εύκολα να βρείτε στην κατηγορία Organic στο Alice on Board.
Και θυμηθείτε ότι το Alice on Board, με αγορές άνω των 100 Ευρώ, προσφέρει δωρεάν αποστολή εντός και εκτός Αττικής.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.