Αρχική Καλοκαιρινός Οδηγός Επιβίωσης Άλιμος: Δωρεάν μετακινήσεις για μπάνιο στη θάλασσα απολαμβάνουν οι δημότες

Άλιμος: Δωρεάν μετακινήσεις για μπάνιο στη θάλασσα απολαμβάνουν οι δημότες

akribh-moy-paralia-p-alimoslive-2206-1Ο Δήμος Αλίμου θέλοντας να δώσει μια ανάσα δροσιάς στους δημότες του που θα παραμείνουν στην πόλη κατά την χρονική περίοδο από την Δευτέρα 28 Ιουλίουέως και την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, θέτει σε εφαρμογή ημερήσιο πρόγραμμα για θαλάσσια μπάνια. Προκειμένου να εξυπηρετηθεί το κοινό, δρομολογεί δωρεάν Δημοτικό Λεωφορείο με προορισμό την παραλία του Δήμου.

Τα δρομολόγια του Δημοτικού Λεωφορείου θα γίνονται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή με ώρα εκκίνησης 08:00 π.μ. από την οδό Λεωφόρο Ιωνίας και Χαριλάου Τρικούπη (στην Εμπορική Τράπεζα) μέχρι τις 13:20 μ.μ. από την Πλαζ Αλίμου.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: 08:00 π.μ.

Αφετηρία: Λεωφόρο Ιωνίας και Χαριλάου Τρικούπη

Τέρμα: Πλαζ Αλίμου

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 13:20μ.μ.

Αφετηρία: Πλαζ Αλίμου

Τέρμα: Λεωφόρο Ιωνίας και Χαριλάου Τρικούπη

Διαδρομή Δημοτικού Λεωφορείου

Αναχώρηση: Χαριλάου Τρικούπη, Δωδεκανήσου, Ησιόδου, Λεωφόρο Ιωνίας, Θεομήτορος, Ευβοίας, Αρκαδίου, Γεωργίου Παπανδρέου, Αγίου Δημητρίου, Θουκυδίδου, Κονδύλη, Θεμιστοκλέους, Λεωφόρος Καλαμακίου, Πλαζ Αλίμου.

Επιστροφή: Λεωφόρος Ποσειδώνος, Λεωφόρος Αλίμου, Βαλλιάνου, Ανθηρού, Αγίου Δημητρίου, Γεωργίου Παπανδρέου, Αρκαδίου, Μπιζανίου, Θεομήτορος, Λεωφόρος Ιωνίας, Ηρώος Μάτση, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Ιωνίας.

Ωράριο Δημοτικού Λεωφορείου

Αναχώρηση: 08.00, 09.00, 10.00, 11.00, 13.00.

Επιστροφή: 08.20, 09.20, 10.20, 11.20, 13.20.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter