Αρχική Ρωτήστε τον ειδικό Αληθεύει ότι οι περπατούρες στραβώνουν τα πόδια των παιδιών ή προκαλούν πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη τους;

Αληθεύει ότι οι περπατούρες στραβώνουν τα πόδια των παιδιών ή προκαλούν πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη τους;

7362_442937200_Elephant_Zootime_LS [800x600]Αληθεύει ότι απαγόρευσαν τις περπατούρες διότι στραβώνουν τα πόδια των παιδιών ή τους προκαλούν πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη; Εγώ που μεγάλωσα με περπατούρα δεν έχω κανένα πρόβλημα και σαν μωρό την ευχαριστήθηκα πολύ!

Απαντά ο Παιδίατρος Δρ. Κομματάς Κώστας

Δεν υπάρχει ζήτημα να στραβώσει η σπονδυλική στήλη. Όμως, κάποια μωράκια μαθαίνουν να πατάνε στραβά στις μύτες των ποδιών τους, οπότε δημιουργείται πρόβλημα στους αστραγάλους. Άρα ναι στην περπατούρα, αλλά προσοχή στον τρόπο που το παιδί πατάει τα πόδια του.

Δρ. Κομματάς Κώστας – Παιδίατρος
Φιλιππουπόλεως 74, Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 725520, 6944374370
E-mail: kostaskomm@gmail.com
http://www.opediatrosmou.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.