Αρχική Νέα «Αλκοολικοί γονείς: τέρατα στα μάτια των παιδιών»: Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

«Αλκοολικοί γονείς: τέρατα στα μάτια των παιδιών»: Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

FragileChildhoodMonsters«Αλκοολικοί γονείς: τέρατα στα μάτια των παιδιών», είναι ο τίτλος της ενημερωτικής καμπάνιας που κάνει η Φινλανδική μη κερδοσκοπική εταιρία για την προστασία των παιδιών, Fragile Childhood.

Για τους σκοπούς της καμπάνιας, γυρίστηκε ένα βίντεο, το οποίο έχει ήδη κάνει το γύρο του κόσμου, προκαλώντας συγκίνηση για τα παιδιά αυτά που ζουν με αλκοολικούς γονείς. Σύμφωνα με τη Fragile Childhood, τα παιδιά βλέπουν τους αλκοολικούς γονείς τους σαν τέρατα. Τα παιδιά φοβούνται και τρέμουν και βλέπουν στους γονείς τους τα τέρατα και τους κακούς των παραμυθιών. Οι εικόνες των τρομαγμένων παιδιών συγκλονίζουν.

Fragile-Childhood-Monsters-2Ο αλκοολισμός είναι μια χρόνια ασθένεια όπου το σώμα παθαίνει εξάρτηση από το αλκοόλ. Το άτομο δεν μπορεί να ελέγξει πότε ή πόσο πίνει και συνεχίζει να πίνει παρότι αυτό του δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις του, στην υγεία του, στη δουλειά του ή στην οικονομική του κατάσταση .Μπορεί κάποιος να έχει πρόβλημα με το αλκοόλ αλλά να μην έχει όλα τα συμπτώματα του αλκοολισμού. Μπορεί δηλαδή να πίνει πολύ και αυτό να του δημιουργεί προβλήματα στη ζωή του αλλά το σώμα του να μην έχει πάθει εξάρτηση, οπότε δεν έχει ανεκτικότητα στο αλκοόλ και στερητικά συμπτώματα (τρέμουλο, ευερεθιστότητα, ναυτία) όταν δεν πίνει, όπως ο αλκοολικός,


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.