Αρχική InfoDad Αλλάξτε χρώμα και διάθεση ταξιδεύοντας με τη ΒΙΒΕΧΡΩΜ!

Αλλάξτε χρώμα και διάθεση ταξιδεύοντας με τη ΒΙΒΕΧΡΩΜ!

untitled_499x720Η ΒΙΒΕΧΡΩΜ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία χρωμάτων και μέλος του Νο1 πολυεθνικού ομίλουAkzoNobel, προσφέρει στους καταναλωτές τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα Grand Prix Formula1.

Συγκεκριμένα, έως και τις 25/09, με κάθε αγορά χρωμάτων ΒΙΒΕΧΡΩΜ αξίας 50 ευρώ, στα καταστήματα Praktiker, σε όλη την Ελλάδα, οι καταναλωτές μπορούν, συμπληρώνοντας το εδικό κουπόνι, να κερδίσουν μία συμμετοχή στην κλήρωση για ένα ταξίδι 2 ατόμων στο AbuDhabi και να δουν ζωντανά τον αγώνα Grand Prix Formula1 που διεξάγεται στις 2-3/11/2013.

Κάντε έξυπνες αγορές, επιλέγοντας χρώματα ΒΙΒΕΧΡΩΜ που αποτελούν προϊόντα υψηλής ποιότητας με εγγυημένο αποτέλεσμα, και διεκδικήστε ένα μοναδικό ταξίδι στο Abu Dhabi, παρέα με τη Formula 1!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.