Αρχική Νέα Αλλάζοντας την πάνα του μωρού σας, μετρήστε στιγμές αγάπης

Αλλάζοντας την πάνα του μωρού σας, μετρήστε στιγμές αγάπης

FINAL CF005072 copy low

Είναι μια πράξη που γίνεται σχεδόν μηχανικά. Η αλλαγή της πάνας του μωρού για τις περισσότερες από εμάς ταυτίζεται με το καθήκον, την υποχρέωση να διατηρήσουμε το μωράκι μας υγιές και καθαρό. Όσο κι αν θα σας εκπλήξει το νούμερο, θα αλλάξουμε την πάνα του μωρού μας περίπου 4.500 φορές. Άλλοτε αγχωμένες, άλλοτε ζαλισμένες, άλλοτε νυσταγμένες και άλλοτε γεμάτες χαρά και διάθεση για παιχνίδι.

Τι θα λέγατε λοιπόν να αλλάξουμε φιλοσοφία; Να αλλάξουμε τρόπο σκέψης απέναντι σε αυτό το καθημερινό και απλό γεγονός, που στα χρόνια που θα έρθουν μπορεί να κλείσει μέσ στις στιγμές του τις πιο όμορφες αναμνήσεις;

Ας ζήσουμε λοιπόν αυτές τις 4.500 στιγμές ως στιγμές ανυπέρβλητης αγάπης.

FINAL CF004852 copy low

Η LIBERO μάς προσκαλεί να δούμε την αλλαγή της πάνας του μωρού μας διαφορετικά.

Να μην τη θεωρούμε πια σαν μια βαρετή διαδικασία, αλλά σαν μια ευκαιρία να το αγκαλιάσουμε, να περάσουμε χρόνο μαζί του, να το φιλήσουμε. Να αγαπήσουμε τη στιγμή.

Κάθε φορά που αλλάζουμε την πάνα του μωρού μας έχουμε την ευκαιρία να κοιταχτούμε στα μάτια, να αγγίξουμε το απαλό, βελούδινο δερματάκι του, να γεμίσουμε από την όμορφη βρεφική μυρωδιά του.

FINAL CF003939 low

Είναι μια μοναδική στιγμή που μπορούμε να γελάσουμε, να παίξουμε, να μάθουμε ο ένας τον άλλο, να δώσουμε στο μωρό μας όλη μας την προστασία και την τρυφερότητα.
Η LIBERO εγκαινιάζει μια νέα φιλοσοφία με κεντρικό μήνυμα το «ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ»  και μεταμορφώνει την αλλαγή της πάνας σε μια στιγμή αγάπης.

Στο νέο site www.LoveEveryMoment.gr η  LIBERO μάς δείχνει πώς να κάνουμε την κάθε στιγμή με το μωρό μας ξεχωριστή. Δίνουμε υποσχέσεις που μας γεμίζουν ικανοποίηση και κάνουν το μωρό μας ευτυχισμένο, όπως να γυρίσουμε σπίτι πριν κοιμηθεί, να παίξουμε μαζί του για μια ολόκληρη ώρα, να του διαβάσουμε για μια ακόμα φορά το αγαπημένο του παραμύθι.

Κάθε βλέμμα, χαμόγελο, άγγιγμα, κουβεντούλα του μωρού μας είναι μοναδικά και ανεπανάληπτα. Ας μην τα χάσουμε. Ας τα κρατήσουμε στην καρδιά και το μυαλό μας σαν πολύτιμα δώρα. Ας αγαπήσουμε την κάθε στιγμή!

Libero_logo

Δείτε το βίντεο, πατώντας εδώ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.