Αλλάζουμε τη ζωή του ευαίσθητου δέρματος των μωρών και των παιδιών

Όλοι γνωρίζουμε πόσο τρυφερή και ευαίσθητη είναι η επιδερμίδα των μωρών. Κάτι που εμείς οφείλουμε να διατηρήσουμε με τον τρόπο που μόνο ένας γονιός γνωρίζει. Εμείς σήμερα θα σας μιλήσουμε για τα νέα προϊόντα της εταιρείας που αποτελεί εγγύηση στα χέρια όλων των γονιών για τον ολοκληρωμένο καθαρισμό των μικρών αγαπημένων μας!

Είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζετε τη La Roche-Posay, την πρωτοπόρο εταιρεία στις μεγαλύτερες εξελίξεις στον τομέα της δερματολογίας, τη μάρκα που εμπιστεύονται περισσότεροι από 25.000 δερματολόγοι και παιδίατροι παγκοσμίως. Με ειδικές συνθέσεις, προσαρμοσμένες για το ευαίσθητο δέρμα βρεφών και παιδιών και με κύριο γνώμονα την ασφάλεια και ανοχή ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα, προτείνει τα απαραίτητα προϊόντα για την περιποίησή τους.

Εμείς στο γραφείο λάβαμε τα νέα προϊόντα για να τα δοκιμάσουμε στο μπανάκι των παιδιών. Η μαγεία, βέβαια, θα σας πούμε ότι ξεκινά από το υπέροχο μπλε μπουκάλι, που ξετρελαίνει τα παιδιά και κάνει την ώρα του μπάνιου τους παιχνίδι χαράς και απόλαυσης.  Όσο για τα υπόλοιπα, τι να σας πω, η χαρά η δική μου, ακουμπά πάνω στην αίσθηση ασφάλειας που μπορεί να μου προσφέρει η εταιρεία με τα εξειδικευμένα προϊόντα της.

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα, θα πω ότι τα δύο νέα προϊόντα, το LIPIKAR GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ για το μπάνιο, με Βούτυρο Καριτέ και Νιασιναμίδη, είναι ιδανικό για την καθημερινή φροντίδα του δέρματος βρεφών και παιδιών, ενώ το σαμπουάν KERIUM DOUX EXTREME, είναι ένα απαλό σαμπουάν για το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής.

LIPIKAR GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Διαθέτει ειδική σύνθεση για το ευαίσθητο δέρμα με ειδικά επιλεγμένα συστατικά που διασφαλίζουν την καταπράυνση και προστασία του ευαίσθητου δέρματος βρεφών και παιδιών.

Τι περιέχει

  • Νιασιναμίδη, που καταπραΰνει και αποκαθιστά τον επιδερμιδικό φραγμό του δέρματος, προστατεύοντας το από τους καθημερινούς ερεθισμούς,
  • Βούτυρο Καριτέ που θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα καθώς και
  • φυσικό και καταπραϋντικό Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay

Σύνθεση ελεγμένη κάτω από δερματολογικό, παιδιατρικό και οφθαλμολογικό έλεγχο

Η σύνθεσή του είναι σχολαστικά ελεγμένη, ώστε να διασφαλίζει την μέγιστη ασφάλεια και ανοχή. Έχει φυσιολογικό pH (5.5) και δεν περιέχει σαπούνι και paraben. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις περιοχές του σώματος: πρόσωπο, σώμα, αλλά και στο τριχωτό της κεφαλής βρεφών και παιδιών, καθώς είναι δοκιμασμένο κάτω από δερματολογικό, παιδιατρικό και οφθαλμολογικό έλεγχο.
Mε ευχάριστη και απλή υφή gel που ξεβγάζεται εύκολα

Διατίθεται σε συσκευασία 200ml και 400ml.

LrpLipikarGelLavant400ml

KERIUM DOUX EXTREME

Χαρακτηρίζεται από μια απαλή Σύνθεση που καταπραΰνει το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής.

  • Χάρη στο επιφανειοδραστικό Polysorbate 21 και το Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay
  • καταπραΰνει άμεσα και με διάρκεια το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής
  • χαρίζει απαλότητα και άνεση στο δέρμα του τριχωτού της κεφαλής
  • σέβεται και εξυγιαίνει το δέρμα στο τριχωτό της κεφαλής,
  • χωρίς να το ερεθίζει.

Με ειδική σύνθεση με φυσιολογικό Ph, χωρίς paraben και χωρίς σιλικόνη, είναι ιδανικό για παιδιά.

Διατίθενται σε συσκευασία των 400ml.

Kerium GelShampoo
Περισσότερες πληροφορίες στο www.larocheposay.gr
www.facebook.com/LaRochePosayGreece