Αρχική InfoDad Αλλάζουν τα κριτήρια για το επίδομα ανεργίας

Αλλάζουν τα κριτήρια για το επίδομα ανεργίας

οαεδ2Αλλάζουν από 1ης Ιανουαρίου 2014 τα κριτήρια για τη χορήγηση του επιδόματος ανεργίας. Συγκεκριμένα, οι επιτρεπόμενες ημέρες επιδότησης ενός άνεργου μέσα σε χρονικό διάστημα τετραετίας μειώνονται από 450 σε 400 ημέρες.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εργασίας, πρόκειται για την εφαρμογή του νόμου 3986 του 2011 (άρθρο 11), που θέτει περιορισμό στην επιτρεπόμενη σωρευτική ποσότητα επιδομάτων ανεργίας εντός τετραετίας.

Ο συγκεκριμένος νόμος προέβλεπε τον ορισμό 450 ημερών επιδότησης ως επιτρεπόμενου ορίου και τον περιορισμό τους σε 400 από την 1η Ιανουαρίου του 2014. Η εξέλιξη αφορά ουσιαστικά τους εποχικούς υπαλλήλους, σε επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία κοκ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.