Αρχική Τηλεοπτικά Alpha check up: Υγεία - ευεξία - ισορροπία

Alpha check up: Υγεία - ευεξία - ισορροπία

Alpha check up (Ζέτα Δούκα)

Την Κυριακή 26 Μαΐου, στις 15:50, κλείνουμε ραντεβού για ένα Alpha check up για να γνωρίσουμε τα πάντα γύρω από τα ιατρεία διακοπής καπνίσματος, το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας, τα τσιμπήματα από έντομα, αλλά και την ακράτεια.

Το κάπνισμα είναι μία από τις χειρότερες συνήθειες του ανθρώπου με δυσάρεστες συνέπειες. Στην εποχή μας δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία για να μην προσπαθήσουμε να κόψουμε αυτή την κακή συνήθεια, καθώς υπάρχει ενημέρωση αλλά και τα μέσα για να το κάνουμε: Τα Ιατρεία Διακοπής Καπνίσματος. Η Ζέτα Δούκα, επισκέφτηκε το ιατρείο διακοπής καπνίσματος του νοσοκομείου «Σωτηρία», προκειμένου να δει από κοντά πως ακριβώς λειτουργούν, να συζητήσει με το προσωπικό αλλά και με πολίτες που θέλουν να κόψουν το κάπνισμα.

Ακόμα, ο Τάσος Παπαλαζάρου θα μας βοηθήσει να μάθουμε τα αίτια της δυσκοιλιότητας προτείνοντας, ταυτόχρονα, μια σειρά από τροφές που μπορούν να αποτρέψουν τα δυσάρεστα συμπτώματα.

Αυτή την εποχή τα τσιμπήματα από έντομα, ζωύφια, μέδουσες και σκορπιούς, αλλά και τραυματισμοί από αχινούς, είναι συχνά. Γι’ αυτό τον λόγο θα πρέπει να ξέρουμε ακριβώς τι να κάνουμε σ’ αυτές τις περιπτώσεις.

Τέλος, μία πάθηση που, δυστυχώς, ακόμα αποτελεί ταμπού και απομονώνει όσους πάσχουν από αυτή αλλάζοντάς τους τη ζωή, είναι η ακράτεια. Η εκπομπή μας ενημερώνει και μας παρουσιάζει σύγχρονα δεδομένα, ώστε η λύση να μην είναι η απομόνωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.