Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Άμεσα ξεκινά για το 2014 το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Θεσσαλονίκης

Άμεσα ξεκινά για το 2014 το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Θεσσαλονίκης

koinoniko_pantopwleio_aftodioikisi.gr_-620x320

Από την Τρίτη 14 Ιανουαρίου, ξεκινά η περίοδος του πρώτου εξαμήνου του 2014 του προγράμματος «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Θεσσαλονίκης, μέσω του οποίου, 200 άπορες οικογένειες θα εξυπηρετούνται κάθε εξάμηνο, με την επίδειξη ειδικής κάρτας.

Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» λειτουργεί από το 2010 σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία γενικού εμπορίου Μαρινόπουλος Α.Ε. και στεγάζεται σε χώρο επί της οδού Μοναστηρίου 124. Παρέχει στους δικαιούχους είδη παντοπωλείου, απορρυπαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, ενδύματα, είδη οικιακού εξοπλισμού, παιχνίδια κ.λπ. σε οικογένειες, αλλά και σε μεμονωμένα άτομα, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
topic_190
«Με το πρόγραμμα του «Κοινωνικού Παντοπωλείου», δίνεται η δυνατότητα σε συνανθρώπους μας, που πλήττονται από την οικονομική κρίση να έχουν με αξιοπρέπεια, την πρόσβαση σε είδη πρώτης ανάγκης και μάλιστα σε ποσότητες, ανάλογες με τις ανάγκες της κάθε οικογένειας», σημείωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Καλυψώ Γούλα. Πρόσθεσε επίσης πως: «ο Δήμος Θεσσαλονίκης, εκτός από το πρόγραμμα αυτό, φροντίζει με δράσεις και ανάπτυξη δομών, για την στήριξη και ανακούφιση των κοινωνικά ευπαθών ομάδων πληθυσμού».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.