Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Αν. Λοβέρδος: Οι δάσκαλοι να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για την παιδεία

Αν. Λοβέρδος: Οι δάσκαλοι να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για την παιδεία

loberdos-doeΝα καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων της παιδείας προέτρεψε εκπροσώπους των δασκάλων, που συναντήθηκαν μαζί του, ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστών υποστήριξαν ότι υπάρχουν άδικες και ρουσφετολογικές μετατάξεις, ενώ έθεσαν και θέμα προσλήψεων στον κ. Λοβέρδο, υποστηρίζοντας ότι τα τελευταία χρόνια έχουν συνταξιοδοτηθεί 7.000 δάσκαλοι και έχουν προσληφθεί μόλις 270. Επίσης εξέφρασαν και τη διαφωνία τους για τη διαδικασία της αξιολόγησης.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Παιδείας Αλέξανδρος Δερμετζόπουλου, ενημέρωσε τους δασκάλους για το θέμα των αποσπάσεων, ενώ δεσμεύτηκε ότι η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.