Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Αν θέλετε κι εσείς λευκά δόντια κι υγιή ούλα… Gum Original White!

Αν θέλετε κι εσείς λευκά δόντια κι υγιή ούλα… Gum Original White!

GUM_OriginalWhite_Front_UB

Σας ενοχλούν χρόνιοι λεκέδες στα δόντια σας; Επιθυμείτε ν’ αποκτήσετε ένα υγιές, φυσικό λευκό χαμόγελο; Να χαίρεστε τη δροσερή αναπνοή σας, και συγχρόνως να προστατεύετε τα δόντια σας απ’ την τερηδόνα;

Η σειρά Gum Original White σας εγγυάται όλα τα παραπάνω.. και πολλά ακόμη! Οδοντόπαστα, οδοντικό νήμα, στοματικό διάλυμα Gum Original White, συνιστώνται από εξειδικευμένους επιστήμονες στην στοματική υγιεινή, οδοντιάτρους και φαρμακοποιούς, αφού είναι ένα από τα 10 κορυφαία brands στοματικής υγιεινής και φροντίδας στον κόσμο!

  • Η οδοντόπαστα GUM Original White:

Επαναφέρει την αρχική, φυσική λευκότητα χωρίς να εκθέτει σε κίνδυνο την υγεία των δοντιών. (Χωρίς λευκαντικό, υπεροξείδιο, πυροφωσφατάση ή άλλους σκληρούς καθαριστικούς παράγοντες).

Ακόμα και αν στα δόντια υπάρχουν χρόνιοι λεκέδες από καφέ, τσάι, κόκκινο κρασί, κάπνισμα ή και από τις αναμενόμενες επιπτώσεις της γήρανσης, η χρήση της οδοντόπαστας GUM Original White μπορεί με ασφάλεια να αποκαταστήσει το φυσικό λευκό χαμόγελο. Παράλληλα παρέχει προστασία κατά της τερηδόνας και δροσερή αναπνοή που διαρκεί.

  • Το στοματικό διάλυμα GUM Original White :

Διάλυμα κατά των κηλίδων με φθόριο, ισομαλτόζη, ΠΡΟ- Βιταμίνη Β5, βιταμίνη Ε και Αλλαντοϊνη. ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ Η2Ο2.

Ο συνδυασμός Φθορίου και Ισομαλτόζης προωθεί την επαναμετάλλωση και προσφέρει πιο γερά δόντια.

Η προβιταμίνη Β5, η Βιταμίνη Ε και η Αλλαντοϊνη βοηθούν τα ούλα να παραμείνουν υγιή και γερά.

Κατοχυρωμένη φόρμουλα ευρεσιτεχνίας Stain Clear.

  • Το ΝΕΟ οδοντικό νήμα Original White Floss :

Είναι το μοναδικό νήμα που βοηθά στη λεύκανση. Είναι λεπτό για εύκολη εισχώρηση. Τα ενεργά συστατικά του απομακρύνουν τους λεκέδες από τα μεσοδόκια διαστήματα και την ουλοδοντική σχισμή, ενώ δρουν και κατά της πλάκας ισχυροποιώντας το σμάλτο.

Είναι ελαφρά κυρωμένο με κονιορτοποιημένο πυρίτιο και φθοριούχο νάτριο.

 
Τη σειρά GUM Original White, θα τη βρείτε αποκλειστικά στα φαρμακεία από την εταιρία Pharmathen.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.